Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

Numeroskop za teden od 13. 2. do 19. 2.

Lili Sorum Anže Godec
Ironično: Valentinov teden pričnemo in končamo s karmičnimi datumi.

Vsa Karmična števila se bodo zvrstila v tem tednu, zato prisluhnimo njihovim sporočilom. 13., 14., 16. in 19. bodimo nekoliko samokritični ter poglejmo za nazaj kaj bi lahko storili bolje, da bomo tako ravnali vnaprej. Karma ni kazen. Pravzaprav je možnost za učenje. Nauke česa pa bo vam prinesla ta teden?

Število življenjske poti 1

Vsem nam prija, da imamo prav; a ta teden svojega prav ne vsiljujte, četudi vas vodijo najboljši nameni. Določene napake ali spoznanja morajo priti sami od sebe (drugim).

Število življenjske poti 2

Ne bojte se zaključka. To je zgolj prehod v novo obdobje in obenem nudi čas za razmsiek, spremembo ter zdravljenje. Kaj bi spremenili, če bi imeli čarobno paličico?

Število življenjske poti 3

Naj vas močna energija ne plaši. Okoli vas so energetsko močne osebe, ki vam lahko pomagajo. Ne bojte se izraziti svojih šibkosti. Morda pa le niste tako nežni...?

Število življenjske poti 4

Kompromis je prilagajanje dveh strani. Kadar se vedno znova prilagaja zgolj ena plat, zajadramo izven balansa. Opazujmo v katerih odnosih in situacijah se to dogaja.

Število življenjske poti 5

Strahove iz otroštva ne morete pustiti okoli vogala. Kako bi jim pogledali v oči? Ste že slišali, da ima strah velike oči? Morda pa se on vas boji in ne obratno? Poskusite.

Število življenjske poti 6

Občutek varnosti vedno izvira iz naše notranjosti, zato vas bodo energije Karme testirale ravno tam. V notranjosti. Bodite nežni do sebe in vas ne bodo prizadele.

Število življenjske poti 7

Pričakujete lahko nihanje v počutju in trdnosti odločitev. Naj vas ne zamika, da bi vrgli puško v koruzo in se vdali v usodo. Vi krojite svoje življenje, ne življenje vas!

Število življenjske poti 8

Možno je, da vas bodo čustva varala. Pritisk strahu ali pa vere v ''vse je v najlepšem redu, dokler smo tiho'' se bo okrepil. Ne zatiskajte si oči. Spremenite okoliščine.

Število življenjske poti 9

Resnica je večplasta, zato se kaj hitro lahko zgodi, da se bo zdela podobna čebuli. Raziskujte vse plasti, predsvem pa sledite svojemu notranjemu občutku. Zaupajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.