Magazin > Horoskop in Numerologija
808 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14. do 20.1.2019

numerologija Shutterstock
Sijala bo naša bujna domišljija!

Lekcije 3. tedna:
Mnogokrat se zataknemo, ko je treba reči ”ne”, pa naj gre za preprosto povabilo na kavo ali bolj kompleksne situacije. Vsega se je moč naučiti – torej tudi tega. Lažje je, če se učimo skupaj. ”Ne” ni prav noben bav bav, zato ne bežite pred njim. Niste slaba oseba, če vam preprosto ni do nečesa.

Svoboda izbire.
Slišimo, da imamo vedno izbiro, a kaj, ko se počutimo ujete v sistemu, načinu življenja, v določeni situaciji, katere ne moremo spremeniti. Ne moremo vedno izbrati izzida, vedno pa je naša odločitev, kako se nanj odzovemo. Občutek ujetosti bi se lahko okrepil v naslednjem, torej četrtek tednu, prvi zametki tega občutka pa se bodo pričeli pojavljati že v tem. Naša izbira je reakcija, ki je lahko negativna ali pozitivna.  

Ta teden bi nam lahko ponagajala domišljija, zato si dajte nekaj časa za premislek, preden se opredelite, kaj menite o nečem, kar se je zgodilo.  Uporabite energijo tedna, da bi se lotili svežih, nekoliko nenavadnih idej. Poigrajte se z različnimi možnostmi.
 
VPRAŠANJA V POMOČ
Katere otroške sanje vam še vedno burijo domišljijo?
Kako bi lahko bili vi nežnejši do sebe?
Kdaj 'zganjate' dramo? Bodite iskreni.
 
UGODEN ČAS ZA
Ustvarjanje in kreativne projekte
Umetnost
Spremembo imidža

Kako izračunati št. življenjske poti?

Število življenjske poti 1
Čustva je treba umiriti, da bi se lahko razjasnila. Ta teden je kot nalašč za zdravljenje strahu, žalosti, otožnosti in vseh bolečin občutenj. Naj minejo. Dovolite si iti naprej.

Število življenjske poti 2
Ste strpna oseba, ki hitro začuti stisko sočloveka. V tem tednu se osredotočite na sebe, četudi se vam zdi, da se dobro počutite. Dovolite si priznati, kaj še vedno boli in zakaj?

Število življenjske poti 3
Se dogodi, da nič hudega namerno izgovorjeno besedo doživite kot napad ali kritiko? Se takoj postavite v obrambni položaj? Pojdite do vira tega obnašanja in ga odklopite. Dovolj je.

Število življenjske poti 4
Ste vztrajni, a morda bi morali samo za kak odtenek spremeniti smer vašega vztrajanja. Ali vas dejanja vsakodnevnih aktivnosti peljejo po poti vaših ciljev? Bolje nastavite korakanje.

Število življenjske poti 5
Spontana iskrica je težko del vsakdanjika, kajne? Rutinska opravila se nič kaj ne iskrijo, zato se jih kaj kmalu naveličate. Bistvo je: Vi ste iskrica, ne tekajte naokoli v iskanju sebe.

Število življenjske poti 6
Dobro vemo, da bomo na utečeni način dobili poznane rezultate. Poskusite nekaj novega, vznemirljivega in opazujte, kaj se zgodi? Kaj pa kadar Vas je jemljejo resno? Hm, se vi?

Število življenjske poti 7
Čustvena drama je nekaj, česar niste pristaš. A eksplozija čustev je včasih potrebna, da bi jih pravzaprav prepoznali in priznali. Razum je odličen v ''zakrinkanju'' občutkov. Snemimo maske.

Število življenjske poti 8
Včasih dokazi in razumska prepričanja ne pomagajo – naše srce doživlja resnico kot drugačno od ''navedene'' ali ''logične. Drznite si. Priznajte si, brez obotavljanja, svojo Resnico.

Število življenjske poti 9
Biti odločen ne pomeni biti hladen ali nemara celo zloben. Pomeni biti v svoji moči. Ne bojte, da boste izgubili ljudi okoli sebe. Kdor ima rad Vas, si želi, da ste Vi in ne marionetka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.