Magazin > Horoskop in Numerologija
680 ogledov

​ NuMeRoSKoP za teden od 15. do 21. 7. 2019

numerologija Shutterstock
Počitnice! Uživate? Še znate res uživati?

Lekcije 30. tedna:
Mnogokrat se zaradi vsakodnevnih obveznosti, preteklih izkušenj, skrbi zaradi prihodnosti niti ne znamo resnično prepustiti trenutku, kaj šele radosti. Energija, ki nas obdaja, nas spodbuja, da storimo točno to! Bodite otrok, ki se veseli počitnic, lepega sončnega dneva in igrivosti metuljev na travniku.

Ustvarjalnost ima lahko konstruktivno smer ustvarjanja ali pa destruktivno. Naša domišljija v vsakem trenutku deluje in le od nas je odvisno, ali gre v pozitivni smeri ali negativni. Ujemite dvome, skrbi in pa negativen notranji samogovor takoj, ko se prične in ga preusmerite. Tako kot preusmerimo otročka, ki je padel po stopnicah. Naš um je pravzaprav preplašen, a razigran triletnik. Temu primerno ga umirite.

Energija tedna prinaša nove ideje, potrebo po igrivosti in pa ustvarjanju. Ne zapirajte se med štiri stene in ne ogradite sebe. Zdaj je čas za smeh, druženje in čarobnost poletja. Nepomita posoda bo počakala (obljubim).

Kako se boste prav vsak dan tega tedna zabavali in sprostili? Je v tem kaj slabega? Kakšen je bil vaš notranji glas, ko ste prebrali prvi stavek odstavka?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kakšen je vaš smeh? Sproščen, glasen, tih, plašen?
Kako se zabavate?
Imate slabo vest, če se zabavate?
 
UGODEN ČAS ZA
Igrivost in navihanost
Druženje s pozitivnimi osebami
Nove ideje

Kako izračunati št. življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Kljub bolj veseli energiji, ki vas bo obdajala, pa bi se lahko sprožili dvomi ali pa strahovi. Naj vas kreativnost ne popelje po poti ''kaj pa, če…''
 
Število življenjske poti 2
Presežite lastne meje in omejitve. To so le ideje. Kolikokrat ste menili, da nečesa ne zmorete, pa ste s trudom zmogli? Kar pogumno ta teden.
 
Število življenjske poti 3

Predvsem samski bodite pozorni na Kupidovo puščico, ki bi vas lahko zadela te dni. Vezani pa posvetite en večer svoji drugi polovici in ob tem uživajte.
 
Število življenjske poti 4
Naj domišljija te dni ne zaide v dvome. Usmerite jo raje v prijetne spomine in ustvarjanje novih idej. Več počitka bi lahko potrebovali v drugi polovici.
 
Število življenjske poti 5
Na poslovnem področju se lahko pokaže priložnost, povezana s tujino. Morda pa boste preprosto naročili nekaj zelo poceni preko spleta.
 
Število življenjske poti 6
Sprejmite sebe in svojo preteklost, nato pa pustiti sebe, ki ste bili tam – v preteklosti. Danes ste drugačna oseba. Pohvalite se za njo.
 
Število življenjske poti 7

Nove ideje, zagon in pa več fizične energije se vam obeta te dni, kako bi jih lahko kar najbolje izkoristili? Oblikujete svoj novi jaz. Uživajte v tem!
 
Število življenjske poti 8
Igrivo poglabljanje odnosov in pa sprememba v komunikaciji bosta očitna. Prijala vam bo družba mlajših in pa več prostega časa.
 
Število življenjske poti 9
Užijte prav vsak trenutek in bodite pristni v tem. Nikomur v resnici ne naredite usluge, če niste, kdor ste v prav vsakem trenutku svojega bivanja.
 
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.