Magazin > Horoskop in Numerologija
1227 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. do 23. 2. 2020

numerologija Profimedia
Izhajajte iz točke moči!

Lekcije 8. tedna: 
Notranja moč je naš lastni odsev. Nihče nam je ne more podariti, lahko pa nam jo pomaga okrepiti. Kdo v vašem življenju vas krepi in kdo obratno, šibi? Sami izbirate, s kom se družite in koliko moči jim dovolite, da imajo nad vami. Izbirajte modro in izbirajte prav vsak dan! 

Nič v življenju ni večnega. Zato izbire, osebe, navade in odnosi, ki so sestavni del našega življenja danes, ne bodo tu jutri – ali pa vsaj ne v enaki obliki in intenziteti. Izbirate pa vi sami! Komu in zakaj dajete moč? Kdaj predajate svojo moč v tuje roke s tem, da se puntate in uporniško delujete ravno obratno? No, vsi smo kdaj najstnik, priznajmo (smeh). 

Osmi teden nam pomaga prepoznati našo lastno notranjo moč, ki pa ne potrebuje dominance in prevlade. Resnično močni ljudje živijo sebe in pustijo druge, da počnejo isto. V tem času bi se lahko zapletli v prepir z osebami, ki so izrazito arogantne, kajti naš lastni ego se bo uprl prisili. Opazujt,e kdo bi vam nenadoma ta teden pričel iti na živce kot temu po domače rečemo. Deležni boste vsaj enega opomnika, kaj ste že prerasli. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Ob kom se počutite močni?
Kdo vas osrečuje?
Se bojite izgube položaja?
Ciljajte na višji položaj torej!

UGODEN ČAS ZA
Manifestiranje
Odločitev poslovne narave
Reorganizacijo urnika
Okrepitev samopodobe

Katero je moje št. življenjske poti?

Število življenjske poti 1
Imate srečo! Edini ste, ki naj bi v tem tednu sprejemali nagrade za svoje delo. Seveda pa bi to pomenilo tudi, da se nekoliko umirite. Bo šlo?

Število življenjske poti 2
Čas za korak naprej! Da, za tisti korak, s katerim odlašate, se ga bojite ali pa menite, da ga niste sposobni. Zaupajte v sebe. Pogumno!


Število življenjske poti 3
Imate kup dobrih idej, ki večinoma ostanejo le ideje. Zdaj si vzemite čas in jih zapišite ter dopišite možne načrte (korake), kako jih uresničiti. 


Število življenjske poti 4
Če bi menili, da je vse možno, če bi imeli ves potreben denar, česa bi si želeli? Veste kaj, želite si to lahko vseeno. Včasih se čudeži zgodijo. 


Število življenjske poti 5
Rutina vas ubija, a žal bo ravno sedaj potrebno samodisciplina. Torej, odstranite dvom, pritoževanje in vzemite moč nazaj v svoje roke. 


Število življenjske poti 6
Sledite občutku, ki vas vodi v bolj svobodne izbire. Niste se rodili, da bi se omejevali. Z ničemer in nikomur. Ni meja. Po čem boste posegli? 


Število življenjske poti 7
Čustva so glasniki naše duše. Bolečina vam sporoča, da potrebuje več nežnosti, in strah, da si ne zaupate. Poslušaje sporočilom svojih čustev. 


Število življenjske poti 8
So trenutki, ko življenje poseže v dogajanje in zagotovi pravičen izzid. Bodite pozorni na preobrate v svojem življenju v tem času. Pravični bodo.


Število življenjske poti 9
Včasih nam prelepo življenje pade z neba, včasih pa ravno obratno nikakor ne moremo iz bede lastnih odločitev. Kako lahko spremenite svoje izbire?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.