Magazin > Horoskop in Numerologija
841 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 18. 3. do 24. 3. 2019

števila, številke, numerologija Shutterstock
Po moje ali po tvoje?

Lekcije 12. tedna: 
Včasih smo razpeti med lastnimi n tujini načeli, potrebami in željami. Teden pred nami bo pred nas postavil nešteto situacij, v katerih se ne bo najlažje odločiti. Zakaj je to tako težko? Kaj hitro se nam zdi, da smo sebični ali pa nam le-to očitajo. Tokrat ravnajte po lastni vesti! 

Vsak odnos je igra vsaj dveh oseb. Odgovorni smo za svojo polovico, pa čeprav je mamljivo kazati s prstom na druge. Ko se boste naslednjič ujeli, da bi radi dejali, ''zaradi tebe sem….'', se ustavite. Karkoli že ste storili, ste storili to kot rezultat lastne izbire.

Ko stvari ne gredo, kot si želimo, se lahko iz te izkušnje naučimo nekaj dragocenega za naprej. Zato lahko pričakujete zaplete in nepričakovane preobrate, v katerih bo najlažje krivdo pripisati drugim.

Predvsem nas obdaja energija s pomočjo katere bomo bolj kristalno jasno čutili kaj nas in kaj nas ne privlači ter izpolnjuje več. Poslušaje sebe! Vi ste gospodar svojega življenja in ne obratno. Življenje ne živi vas, temveč vi živite življenje, zato se dvignite nad vibracijo ''naj samo preživim ta dan v miru'' v ''uživam v vsakem trenutku svojega življenja.'' Marsikdo bo zmajal z glavo ob tem stavku, češ kako naj uživam, ko pa imam toliko skrbi. Grem staviti, da osebe, ki so v zadnjem stadiju težkih bolezni na vašem ne bi razmišljali tako. 

Živi ste, kar pomeni, da imate možnost dano situacijo spremeniti na bolje. Prvi korak: bodite hvaležni za dar Življenja. Drugi korak: živite sebe in ne druge 
 
VPRAŠANJA V POMOČ
Na kakšen način se odločate, koga postavite na prvo mesto, sebe ali drugo osebo?
Kdaj ste na zadnje ravnali proti volji vaših najbližjih?
 
UGODEN ČAS ZA
Okrepitev samozavesti
Nove poslovne povezave
Kreativne zamisli

Kako izračunati število življenjske poti?

Število življenjske poti 1
Tokat se bo energija premikala počasneje kot sicer in lahko bi se počutili nekoliko bolj utrujene. Pazite na prehrano in gibanje v tem času. 
 
Število življenjske poti 2
Lahko pride do naglih sprememb, ki pa najverjetneje ne bodo trajne. Ne obljubljajte nečesa prenagljeno. Ugoden čas za krajše potovanje.
 
Število življenjske poti 3
Čustveno obdobje je pred vami, v katerem bi lahko spoznali tudi novo, posebno pomembno osebo. Bodite pozorni na svoja čustva.
 
Število življenjske poti 4
Dogodek iz prejšnjega tedna bo dobil smisel. Tudi sicer boste lažje trezno razmišljali, zato v tem času pretehtajte svoje lastne prioritete.
 
Število življenjske poti 5
Več odločne energije bo potrebne, da bi se nekaj premaknilo v smeri, v kateri bi si vi želeli. Tokrat vztrajajte in opazujte, kaj je najbolj učinkovito. 
 
Število življenjske poti 6
Zaključevanje je znova na sporedu. Se zdi, da nečesa nikakor ne morete pretrgati? Poglobite se v možnost igre žrtve. Je možno, da ste?
 
Število življenjske poti 7
Sledite novim navdihom in jih najprej raziščite. Hrepenenje po napredku naj vas ne zavede v prenagle odločitve. Premislite. Prespite. 
 
Število življenjske poti 8
Prisluhnite nasvetu in dopustite svetu, da deluje. Prav možno je, da se bo pomoč pojavila tam, kjer jo najmanj pričakujete. Sprejmite. 
 
Število življenjske poti 9
Prav nič v življenju ni naključje. Nič se ne zgodi 'pomotoma'. Se zavedate tega? Če se, mi povejte, znate sami sebi odpustiti za kar menite, da so napake?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.