Magazin > Horoskop in Numerologija
670 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 18. do 24. 5. 2020

trata naj bo travnik Dezzen
Vzemite si čas za sebe!

Lekcije 21. tedna: 
Kaj se zgodi preutrujenemu otročku? Razdražen je. Prav nič drugačni nismo v odrasli dobi, saj vmes nismo postali robot. Obstajajo trenutki, ko si vzemimo več časa za sebe in razbremenitev stresa. Nekateri uteho najdejo v športu, nekateri v meditaciji, morda v počitku, masaži, potovanju, branju … Ni pomembno kako se drugi razbremenijo. Kako se VI kar najbolje sprostite?

Maj prinaša veter sprememb in vonj po drugačnosti znotraj nas samih. Mnogokrat imamo mnenje o sebi zelo drugačno od tistega, ki ga ima okolica. Dokazovanje svojega prav nekomu, ki vas ne želi slišati ali spoznati, nima pomena. A dovolite, da zbodem: koliko pa vi sebe vedno znova opazujete in spoznavate?

Vsi se tekom življenja spreminjamo. V tem času bi lahko zaznali spremembe v svojih globinah, v odzivanju na stres, na bolečino, na lepe trenutke in na sebe ter naše ljube. Če boste v prehitrem pogonu, tega ne boste mogli zaznati. 

Ta teden je možna užaljenost in dramatiziranje, pretoravanje – tako v pozitivno kot v negativno smer. Prespite in razmislite preden izbruhnite. Umirite svoj um, a razgibavajte telo. Energija meseca maja bo na trenutke zelo počasna in vsem bo prijalo več miru in počitka. Ne zaspite. 


VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo je kriv, za največjo krivico vašega življenja?
Kaj je največja krivica, ki se vam je zgodila?
Kako se ji lahko izognete v bodoče?


UGODEN ČAS ZA
Več igrivosti
Ustvarjalnost
Jasno izražanje svojih čustev 


 Število življenjske poti 1 
Temelji vašega dojemanja sebe bi se lahko zamajali. Bodite previdni pri življenjskih odločitvah. Prespite preden potrdite, ali zavrnete. 


Število življenjske poti 2
Ne ustrašite in ne zajezite lastne spontanosti. Zdaj ni čas za preteklost ali podoživljanje. Kako bi drugače dojemali preteklost?


Število življenjske poti 3
Ljubezen je v zraku! Je do vas nežna, razumevajoča ali bolj mačehovska? Menite, da je ni? Ja, kje pa ste vi in ljubezen do sebe?


Število življenjske poti 4 
Lažje boste razumeli otroške (ali pa otročje) zamere, ki so bile del vašega vsakdana zadnje čase. Z določenimi si pač niste podobni.


Število življenjske poti 5
Podjetno v te dni, brez omahovanja! Uredite obveznosti, prerazporedite prioritete in bodite aktivni. Boljši fokus imate zdaj.


Število življenjske poti 6
Se zdi, da se zaključki v zadnjih letih od 2012 ponavljajo? To so transformacije. Kdaj boste vi tisti, ki jo bo določal/a? Pogumno!


Število življenjske poti 7
Neka podrobnost se bo (kasneje) izkazala za ključno, zato naj se vam nikamor ne mudi te dni. Opazujte, analizirajte, bodite pozorni. 


Število življenjske poti 8
Točno določen odnos bo prežemal večino vaše pozornosti. Razumite drugo plat ter ne zanemarite svoje. Izmenjava je možna.


Število življenjske poti 9
Včasih smo mali nezrel otroček in s tem ni nič narobe. V tem času boste vsaj na en način odrasli in spremenili pogled na sebe. 


 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.