Magazin > Horoskop in Numerologija
623 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. 2. do 25. 2. 2018

numerologija Shutterstock
Bogovi so padli na glavo?

Tako lahko kvalitetno svetujemo drugim, saj imamo potrebno objektivnost. Naučite se odmaknit od težavne situacije do te mere, da lahko s trezno glavo odgovorite na vprašanje 'kako se bo tole končalo?' No, kaj ni to najbolj aktualno vprašanje na svetu? Kadar nikakor ne uspemo najti odgovora, vprašanje spremenimo: 'Kam vodijo moja dejanja, če se odločim za a ali če se odločim za b?'

Lekcije 8. tedna:
Veliko se govori o uravnovešanju svoje energije ter delovanju iz harmonije, a kaj, ko je leporečiti tako zelo lahko. Medtem pa marsikdo niti ne razume, kaj naj bi pomenilo vse to. V teč času bo iskali svojo lastno srednjo pot ter identiteto, zato ne sprašujte drugih za nasvet – vprašajte sebe.

Namreč, našli se boste pred razpotjem, ki pa ne bo črno – belo. Torej, več možnosti bo kot le levo ali desno, a izziv je vaš: jih boste znali prepoznati? Uspeh leži v tistih opcijah, ki na prvi pogled niso očitne. Vsi vemo, da je bistvo očem skrito, kajne?

Kako izračunamo število življenjske poti.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj bi se zgodilo, če bi opustili zadane načrte?
Kdo bi bil bolj srečen in kdo manj, če bi poslušali sebe?
Ali vaša prilagodljivost okolici prinaša srečo ali lenobo?
Kdo bi bili, če bi se lahko še enkrat rodili?

UGODEN ČAS ZA:
Spreminjanje prioritet v življenju
Boljšo organiziranost
Urejanje financ


Število življenjske poti 1
Če imate občutek, da stopate korak naprej in dva nazaj, ne bodite nepotrpežljivi. Raje se ustavite, privoščite oddih in opazujte: morda pa ne znate sprejeti nečesa dobrega?

Število življenjske poti 2
Obeta se preblisk jasnosti: na koga ali kaj zaman čakate? Razmislite, kako bi se lahko sami lotili tega, česar si želite. Najverjetneje vam bodo tisti, ki sedaj omahujejo, sledili.

Število življenjske poti 3
V vaši bližini je nekdo, ki si želi več vaše pozornosti. Predvidevati je, da te osebe ne zaznavate na tak način, zato boste morda presenečeni ob tem spoznanju. (pomežik)

Število življenjske poti 4
Otrok kuha mulo, dokler ga ne pritegne nekaj bolj zanimivega. Ko boste opazili, da se oklepate nečesa starodavnega in izživetega, poiščite nekaj bolj zabavnega.

Število življenjske poti 5
Vztrajnost je lepa čednost in od predanosti se ne umre bosta nekako vibraciji vašega tedna. Prav je, da nekomu dopustite še eno možnost. Tudi sami v tem času vztrajajte.

Število življenjske poti 6
Sprostite se. Naj skrbi počakajo, medtem, ko se vi posvetite sebi, počitku in užitku. Da, tudi užitku. Najraje najprej za vse druge poskrbite, zdaj pa je čas za vas. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 7
Čustva bodo pokazatelj nezadovoljstva, zato jih ne mirite – prisluhnite sporočilu, ki vam ga prinašajo. Ne sprašujte, zakaj se je zgodilo, ampak: kaj boste sedaj storili.

Število življenjske poti 8
Preko nepričakovanega dogodka se boste naučili nečesa novega o sebi. Pazite, da vam v tem času ne nagajata perfekcionizem in pa ego. Tekom leta ste na preskušnji.

Število življenjske poti 9
Podjetno usmerjen teden, ki ga nameniti svoji večji učinkovitosti. Dosegate rezultate, ki si jih želite? Ne? Kaj torej lahko spremenite? Bodite kar se da produktivni te dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.