Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. 1. 2017 do 8. 1. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Zdaj gre zares. Spregovorimo!

Obeta se nam odpiranje oči. Občutek bo podoben prebujanju. Spregledali bomo. Nič ni nujno zato se sprostite. Zdelo se bo, kot bi nekdo odstranil kopreno z naših oči. Opazujte svoje odzivanje: ali si nemara želite še naprej zatiskati oči in ignorirati očitno? 
Stopamo v novo dobo. Pred nami je nov list. Zavedajmo se lastne moči izbire in popišimo vsak dan našega življenja z lepimi pojmi. 

Število življenjske poti 1
Novosti se obetajo predvsem na čustvenem področju, zato ne odreagirajte impulzivno.  Zajemite zrak preden izrečete odgovor, pa naj gre za jezo ali (pretirano) naklonjenost.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da ste napačno razumljeni v pogovoru, si pomagajte s primeri iz vsakdanjega življenja ali morda prizora v filmu. Ilustrirajte svoje besede.

Število življenjske poti 3
Na tak ali drugačen način vsaj simbolično udejanjite svoje odločitve, vezane na nekaj novega. Ne ozirajte se več nazaj ter razmišljajte dolgoročno. Počasi se daleč pride. 

Število življenjske poti 4
Naj vas nihajoča čustva ne zmedejo, raje pojdite s tokom. Prepustite se občutkom. Kaj sporočajo? Opazujte sporočila znotraj občutkov in si jih na noben način ne očitajte. 

Število življenjske poti 5
Oprezajte za čustvi, ki se krepijo. Katere osebe so vam zlezle pod kožo, pa tega morda niste opazili? Priznajte si tudi, da morda nekoga pogrešate. Priznajte si čustva.

Število življenjske poti 6
Malo lažje bo zadihati, a zgolj, če ne boste komplicirali. Um naj vam pomaga razumeti, a bodite pozorni, da ne iščite dlake v jajcu, ki je nima. Morda pa je tako, kot se zdi? 

Število življenjske poti 7
Čas je za vašo lastno suverenost in notranjo moč, da zasijeta v svoji popolnosti. Zato, ker ste tudi vi popolni. Prav je, da sebe nadgrajujete, a pomembna je tudi pohvala.

Število življenjske poti 8
Za vse nazaj sprejmite dobro zdaj. Imate izvrstno priložnost zajeti vse aspekte sebe in preprosto biti, kdor ste. Kdo je to? Ali veste? Morda pa ste mnogo bolj kompleksni? 

Število življenjske poti 9
Mešali se bodo občutki preteklosti in nepoznanega. Odločajte se za novo in razburljivo. Čas je za vaš preporod in korak naprej. S čim odlašate? Storite so sedaj! Pogumno.