Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. 2. do 26. 2. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Moč se skriva v odločitvi!

Tudi, ko se ne odločimo, se odločimo. Ko preložimo odločitev na druge , pravzaprav na njih preložimo tudi odgovornost, kajne? Če bodo stvari šle po zlu, bodo oni krivi. Vsi smo kdaj bili tista oseba, ki se je odločila, nato pa poslušala: ''Saj sem ti rekel.'

Vsak izmed nas gradi svoje Življenje. Nikoli naj ga ne kroji namesto vas nekdo drug, niti ne dovoljujte (sebi), da bi moč odločitve predajali drugim. Svobodna volja je največje darilo. Ne? Kaj menite, da bi vam dejali sužnji izpred nekaj stoletij nazaj? Tudi oni so imeli možnost odločitve. Ohranili so dovolj močnega duha in tako niso izgubili svoje tradicije ter duhovnih načel – v mnogo težjih okoliščinah.

Število življenjske poti 1
Čas je, da požanjete in načrtujte svojo prihodnost. Imate pred seboj dva seznama, kaj bi in česa ne bi več gledali v prihodnosti? Dopolnite ga še s: Kako bom to dosegel?

Število življenjske poti 2
Naj vas preteklost ne plaši. To, kar dojemate kot napake, so učiteljice. Izluščite nauk in pojdite neustrašno naprej. Ta teden je izvrsten čas za zapis novih ciljev!

Število življenjske poti 3
Odločitev včasih ni dovolj. Kako jo boste izvedli? Okoli vas so osebe, ki vam lahko pomagajo z nasvetom ali kako drugače. Ne omahujte, prisluhnite usmeritvi.

Število življenjske poti 4
Včasih je treba malo več spontane energije, da bi se energija lahko sprostila. Če bi lahko imeli ta teden počitnice, kaj bi počeli? Kako bi se počutili?

Število življenjske poti 5
Določene situacije zahtevajo vztrajnost in sedaj je pomembno, da ne odnehate prehitro. Torej, ne ukvarjajte se z nečim novim, dokler res ne dokončate pričeto.

Število življenjske poti 6
Prepustite se spontanosti. Posvetite se svoji ženski energiji (ne glede na vaš spol). Nežnost ni slabost; kot tudi čustvenost ni šibkost. Dovolite občutkom na plano.

Število življenjske poti 7
Čustva vam bodo želela nekaj povedati, zato sledite občutkom. Predali vam bodo pomembno sporočilo. Lažje se boste povezali s svojo notranjo močjo in namenom.

Število življenjske poti 8
Veliko se lahko naučite ta teden, če boste odprli svoj um. Namenite več časa osebnosti rasti in avtorefleksiji. Kako bi sebi svetovali, če bi bili svoj dober prijatelj?

Število življenjske poti 9
Notranja moč se ne meri z mišicami ali stanju na bančnem računu. Vi to res razumete. Zato bodite ponosni na sebe in na vse tiste dosežke, ki jih denar ne more kupiti!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.