Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. 3. – 26. 3. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Ni omejitev!

Če vedno znova ponavljamo nekaj, kar nam škodi, se ne bo dobro končalo. Če bi vedno znova pili strup, bi slej kot prej občutili kronične posledice. Podobno se dogaja s slabimi odnosi, toksičnimi, kot jih poimenujemo, slabimi navadami in ponavljanjem napak, ki niso več napake, ampak odločitve.

Ko vedno znova pademo v isto zanko, potrebujemo pomoč. S tem ni popolnoma nič narobe! Tudi otrok potrebuje pomoč in v tem ni ničesar slabega. Pogovorimo se z osebami, ki so podobne izzive že premagali. Zaupajmo prijateljem.

Presekajmo omejitve, ki nas vedno znova ohromijo na različne načine!

Število življenjske poti 1
Hiša potrebuje trdne temelje, prav tako tudi vi. Vseeno bodite nekoliko samokritični: so nemara vaši temelji nekoliko zastareli? Kako bi se (sebe) lahko zmodernizirali?

Število življenjske poti 2
Lažje se boste sprostili in prilagodili, a bodite pozorni, da se ne podrejate. Velika razlika je med sramežljivostjo in tem, da ste se vdali v usodo, kot vam jo krojijo drugi.

Število življenjske poti 3
Ljubezen ima vedno prave odgovore, seveda, ko premagamo ego, ki potrebuje pripadnost in potrditve. Zdaj bo izjemno pomembno, da ste ljubeči do sebe. Kje je potreben konec?

Število življenjske poti 4
Počutili se boste bolj umirjene. Izkoristite ta čas za vsa opravila, ki zahtevajo vašo zbranost in vzdržljivost, četudi so morda dolgočasna.

Število življenjske poti 5
Bodite bolj odločni. Ne odmikajte, temveč raje utemeljite svoje stališče. Ne spuščajte se v prerekanje, ampak ohranjajte nivo debate različnih mnenj. Stopite v svojo moč.

Število življenjske poti 6
Ko spustimo, lahko šele v resnici prejmemo. Dovolite energiji, da se svobodno pretaka. Morda morajo tudi določene želje simbolično oditi, da bi se vrnile izpolnjene.

Število življenjske poti 7
Posvetite več časa svojemu novemu jazu. Obiščite delavnico, predavanje, posezite po knjigi in podobno. Pravzaprav, posezite po svojih globinah. Čas je, da zasijete v polnosti.

Število življenjske poti 8
Okoli vas so osebe, ki vam želijo dobro. Opustite svojo potrebo po tem, da bi imeli prav, in prisluhnite dobronamernemu nasvetu. Prisluhnite svoji duši in živite sebe.

Število življenjske poti 9
Posvetite nekaj več razmisleka o svojem odnosu s starši ter otroci (če jih imate). dopustite mislim, občutkom na plano. Lažje boste razbrali vir razočaranja in podpore. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.