Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. 3. do 27. 3. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Jaz in Ti in Ti in Jaz, dobiva se na sredini!

Vsi imamo okoli sebe osebe, katerim smo zanimivi samo, ko imajo od nas neko korist. Če bi od njih pričakovali kakšno pozornost, smo razočarani. Take osebe sklepajo, da je že najmanjša njihova gesta prijaznosti darilo iz nebes, kajne? 
Kako ravnate, ko vedno znova opazite to tendenco pri nekom? Se pogovorite, se odmaknete, prekinete odnos, ali ravno obratno, še okrepite svojo pozornost do njih, da bi jim ja pokazali, da so vam pomembne - morda v upanju, da bodo do vas enako pozorne? Kako postavite meje? 

In seveda, tako kot vedno, opazujmo, v katerih odnosih smo pa mi 'tiste' osebe, ki večino sprejemajo ter kako bi to lahko uravnovesili?

Število življenjske poti 1
Ohranite trezno glavo. Ne odreagirajte na prvo žogo. Počakajte; določene zadeve doživljate v tem hipu preveč intenzivno. Pred koncem tedna boste dobili nove informacije.

Število življenjske poti 2
Obetajo se spremembe na področju lastne vrednosti; oziroma kot jaz rada rečem: lastne dragocenosti. Opazujte svoje reakcije ter umilite odpor pred novostmi. Zaupajte.

Število življenjske poti 3
Obeta se vam čustven teden, v katerem ne doživljajte vsake besede kot kritiko ali osebni napad na vas. Sprejmite kot mnenje, s katerim se lahko seveda tudi ne strinjate. 

Število življenjske poti 4
Uporabite ta čas, da boste osmislili določene dogodke iz preteklosti, pred katerimi ste bolj kot ne kar pobegnili. Bolj umirjeno boste lahko razmišljali ter razumeli vzgibe in posledice.

Število življenjske poti 5
Bolj odločni boste, zato glavo gor in pot pod noge – novim zmagam naproti. Izbirajte še neprehojene poti, a ciljev ne spreminjajte. Obilo življenjskih daril vas čaka ob teh poteh.

Število življenjske poti 6
Znova ste pred obdobjem zaključevanja. Česa se pravzaprav sami oklepate, morda celo v svojo škodo? Za vas je še posebej pomembno, da postavite mejo, ki temelji na spoštovanju. 

Število življenjske poti 7
Zajel vas bo val nove, sveže energije, ki ga uporabite za radovedno raziskovanje tako sebe kot možnosti, ki jih imate. Običajno spregledamo priložnosti, ki so okoli nas. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 8
Teden namenjen komunikaciji in odnosom. S kom bi si želeli deliti sebe in svoje življenje? Komu bi želeli zaupati svojo radost in dosežke? Če teh oseb ni ob vas, jih poiščite. 

Število življenjske poti 9
Obdobje nihanja ter razigranosti. Možno je, da boste kakšne besede jemali preveč zlahka, medtem ko je druga oseba mislila še kako resno. Opazujte njihove reakcije. Igrivo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.