Magazin > Horoskop in Numerologija
1190 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 24. 2. do 1. 3. 2020

numerologija Shutterstock
Se znate umiriti in sprejemati?

Lekcije 9. tedna: 
Ko zaupamo, da je za nas poskrbljeno, se umirimo in odpremo sprejemanju. Seveda je to težje, če je naš vsakdan borba z obveznostmi, potlačenimi čustvi, utrujenostjo, položnicami in strahom, da bo kaj šlo narobe. Vseeno pa si lahko pomagamo z ukradenimi trenutki miru, v katerih se sprostimo. Nič dobrega ne bomo dosegli v krču.

Vse v Vesolju in življenju stremi k harmoniji. Brez dneva ni noči in čarobnega prvega jutranjega žarka sonca ali zadnjega ob sončnem zahodu. Preobremenjeni težko najdemo mir v sebi, a naloga ostaja naša. Verjemite, da vam ga ne bo dostavil pismonoša.

Če ne zaupate okolici zaradi slabih izkušenj ali stanja v svetu, pa zaupajte sebi. Še vse ste preživeli. Verjetno včasih potrti in utrujeni, a še vedno živi. Veste kaj bi dali mnogi hudo bolni in že preminuli za vaš en dan življenja? Vedno se lahko primerjamo z nekom, ki je boljši in z nekom, ki je slabši. Primerjajte se le s seboj, ki ste bili nekoč.

Deveti teden prinaša ogledalo preteklosti. Kako bi lahko bili bolj korektni, ljubeči, resnicoljubni in polni življenja? Ni prepozno! Še vedno ste tu, zato… delujte v tej smeri. Umirjajte se in uravnošajte aktivnosti s počitkom, dom s službo, vas in druge. 

Število 2 v 2020 bo na nas vplivalo tako, da nas bo pretreslo in tako vrglo iz balansa, kot bi temu lahko rekli. Bodite radovedni, kaj ekstremi prinašajo, a vsekakor ne pozabite vednosti srednje poti.  

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj si želite znova doživeti?
Kaj lahko zdaj dosežete, kar prej niste mogli?
Kako skrbite za svoje duševno zdravje? 

 
UGODEN ČAS ZA
Zdravljenje ran iz daljne preteklosti
Novo priložnost
Uspeh kot rezultat dolgotrajnega dela

 Moje št. življenjske poti je ...


Število življenjske poti 1 
Pred vami se raztezajo nove poti, zato jih ne mažite s starimi skrbmi. Morda pa ne potrebujete omejitev, izziva, ampak sprejemanje nagrad?


Število življenjske poti 2
Niste sami, veste. A, če boste vztrajno sebe postavljali na drugo mesto, se boste vedno odrinili stran od korita. Urite se v sprejemanju brez slabe vesti.


Število življenjske poti 3
Naj vaša kreativnost zacveti in buhti! Prekipevali boste od idej – razen, če ste preutrujeni. V tem primeru si vzemite en dan čas za to, kar vas osrečuje. 


Število življenjske poti 4
Red mora bit, kajne? No, torej uredite vse, kar se je v zadnjem času izkazalo za 'razposajeno'. Vzemite si čas in se predvsem osredotočite na čustva.


Število življenjske poti 5
Spremembe so tu in dišijo po koncu. Katera vrata bi že zdavnaj morali zaprti, pa kar nekako nihate v prepihu? Nič dobrega vas več ne čaka, zaklenite jih! 


Število življenjske poti 6
Najlepši ste, ko skrbite za druge, za dom in svoje ljube. Tudi vi ste del tega doma, kajne? Ljubeče poskrbite za sebe, kot bi poskrbeli za svoje najdražje. 


Število življenjske poti 7
Intuicija vas bo vodila, zato ji nikakor ne dvomite. Pravi uvid prinaša občutek miru. Četudi vam sama informacija ne bo všeč, boste mirni. Poslušajte sebe.


Število življenjske poti 8
Kdaj je čas za vas, da ste vi? Takšni, no, kraljevi? Ne vzvišeni, ne polni ega, temveč resnično plemeniti? Rojen vodja ste. Kdaj boste pričeli voditi?


Število življenjske poti 9
Preteklost nam ni vedno všeč, je pa vedno z nami. Poglejte malo širšo sliko, a ne posplošujte. Katere podrobnosti vedno znova zgrešite?


 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.