Magazin > Horoskop in Numerologija
1356 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 1. do 2. 2. 2020

numerologija Profimedia
Hojladri, kje pa si ti?

Lekcije 5. tedna: 
Poznavanje obdobij, v katerih se nahajamo, je pomembno, saj lažje razumemo nenadne premike energije in spremembe. Peti teden bo še kako nenadno premikal naše misli… če le ne bežite pred seboj in življenjem.

Samo leto nosi mnogo sprememb in nepričakovanega, zato prehitimo energijo, ki prinaša nenavadno! Peti teden obljublja bolj dinamično energijo, odprt um in pa radovednost. 

Bodite predvsem radovedni o sebi! Kaj so vaši trigerji oziroma sprožitelji jeze, nestrpnosti in pa sreče ter ugodnih občutkov? Katerega glasba vas kar ponese na svojih krilih? Jo poslušate ali ste toliko bolj veseli,  ko jo ujamete na radijskih valovih ali spotoma? Kaj pa sicer v življenju: si sami pričarate lepe trenutke ali jih prepustite slučaju?

Energija tedna nas bo spodbujala, da pogledamo preko svojih meja in ustaljenega načina razmišljanja ter delovanja. Drznite si biti drugačni!

VPRAŠANJA V POMOČ
Česa si nikakor ne bi drznili poskusiti? 
Zakaj ne?
Kaj je najslabše kar se lahko zgodi?
Kdaj boste poskusili? 

 
UGODEN ČAS ZA
Premagovanje ovir
Spremembo osebnega izgleda
Raziskovanje
Potovanje

 
Število življenjske poti 1
Čustva bodo glasnejša, zato ne bodite preveč zaposleni. Sprostite svoje delovne obveznosti, pojdite v naravo, preživite več časa doma. Prisluhnite si.


Število življenjske poti 2
Dvignite svoje standarde in zahteve! Bodite bolj kvalitetna oseba. Povejte, znate obdržati skrivnost le za sebe? Čaka vas lekcija o iskrenosti.


Število življenjske poti 3
Ideje pretvorite v dobiček. Zveni materialistično? Kakšne misli so se sprožile ob branju? Tekom tedna bodite pozorni na nove zamisli in jim sledite.


Število življenjske poti 4
Ste umirjena oseba, a včasih le stežka sprejmete nenadne spremembe. Ugasnite svojo potrebo po kontroli življenja in kontrolirajte svoje odzive. 


Število življenjske poti 5
Novo, nenavadno in nenadno vas čaka ta teden. Uporabite energijo v odkrivanje novih poti, poznanstev in zanimanj. Kako razburljivo je to lahko!


Število življenjske poti 6
Povezali bi se lahko z nekom, ki vas resnično razume in vam lahko pomaga, zato se ne zapirajte vase v tem času. Spregovorite. Prisluhnite. Bodite vi.


Število življenjske poti 7
Bodite bolj igrivi v prav vsakem trenutku. Naj ta teden ne mine brez radoživosti in navihanosti. Ko smo sproščeni, se čudeži zgodijo.


Število življenjske poti 8
Postavite in okrepite svoje temelje, kar je definitivno tudi vaše telo. Posvetite več časa zdravemu stilu življenja. Premagajte strah pred nenavadnim. 


Število življenjske poti 9
Ste bitje spontanosti, a povejte, se znate prilagoditi tudi takrat, ko v to niste prisiljeni – ali pričakujete, da se bo svet prilagodil vašim muham?


 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.