Magazin > Horoskop in Numerologija
6 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 28. 11. do 4. 12.2016

Lili Sorum Anže Godec
Delujmo kot eno!

Vsak od nas ima svojo unikatno pot, ki se prepleta s celotnim človeštvom. Nič manj niste pomembni kot izumitelji ali slavne osebnosti. Vemo, da je vsak posameznik del celote. Vsi smo eno človeštvo, ne glede na barvo kože, stopnjo izobrazbe, spol, premoženje ...

V tem času je globalna zavest na preiskušnji. Bomo znali slediti Resnici in Ljubezni, ali bomo zapadli v strah, presojanje in negativna čustva? Izzivi ne bodo preprosti. Zato pa se bomo lahko naučili veliko dobrega.

Število življenjske poti 1
Oglasili se bodo strahovi in občutek izgube iz preteklosti. Obrnite glavo. To je vse, kar je potrebno. Preusmerite pozornost naprej v prihodnost. Ne hodite vzvratno.

Število življenjske poti 2
Možna so nihanja v razpoloženju, zaradi katerih boste opazili, da vam v resnici do marsičesa in marsikoga ni več tako zelo kot še do nedavnega. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 3
Ko pogledamo globoko vase, opazimo resnice, ki so nam bile prej morda celo nepojmljive. Sprejmite tudi tisto, kar se zdi nelogično ali negativno. Nato spremenite.

Število življenjske poti 4
Ne utapljajte se v dvomih, ampak sežite po zvezdah! Zakaj bi bilo karkoli v resnici nedosegljivo? Pomembno je, da vase zaupate VI in svet vam bo sledil.

Število življenjske poti 5
Predvsem za vas velja, da je potrebna odločnost in aktivnost. Ne odlašajte več ter ne prelagajte na druge, kar lahko storite sami. Dovolj je omahovanja. Delujte!

Število življenjske poti 6
Spustite preteklost in vaše predstave, kako naj bi nekaj bilo, ali ne. Stvari so takšne kot so zdaj. Spomini so zgolj misli. Danes je čas za nove cilje in vizije, ne spomine.

Število življenjske poti 7
Kako lahko najbolj učinkovito in obenem kvalitetno dosežete svoje cilje? Opazujte, katera pot prinaša napredek, katera pa prej kot ne ''pogreto žup'co''.
 
Število življenjske poti 8
Veste, ni treba, da ste za vse sami. Pomoč je na poti – jo boste znali sprejeti? Opazujte ljudi okoli sebe, ki jim je mar za vas. Poskrbljeno je za vas – sprejmite torej.

Število življenjske poti 9
Ustvarjalno se lotite dolgočasnih nalog in rezultati bodo mnogo bolj zabavni. Ne dovolite tuji slabi volji, da bi vplivala na vas. Glavo gor in nasmeh na usta!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.