Magazin > Horoskop in Numerologija
526 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 29.4. do 5.5. 2019

numerologija Shutterstock
Zaprite vrata!

Lekcije 18. tedna:
Vrata preteklosti je treba zapreti, sicer boste na prepihu med Včeraj in Jutri staknili angino v Danes. Ko zaprete vrata, ne preverjajte, ali so res zaklenjena, ne zrite skozi kukalo nazaj v obujanje spominov in ne odpirajte le malo, da vidite, ali kdo na njih trka. Če je nekdo ostal v preteklosti, je za to razlog. Zaprite vrata in obrnite se v nasprotno smer, sicer boste le odprli sosednja vrata v podobno izkušnjo.

Ne ujčkajte nečesa, kar je v resnici minilo. Ne lovite nečesa novega, kar se še ni zgodilo. Zdaj je čas, da ste. Obstajate. Opazujte sebe in svoje počutje. Bodite sočutni. Zavedajte se sveta okoli sebe. Ničesar vam ni treba preboleti danes. Nič, kar vam je v resnici namenjeno, ne bo ušlo. Včasih smo preveč neučakani in zato na silo pospešimo dogodke ter tako slabo vplivamo na njihov razplet.

Ta teden bi se lahko počutili, kot da vozite z zategnjeno ročno zavoro. Energija tedna vas bo spodbujala k razumevanje preteklosti, da bi spremenili današnje odločitve prihodnosti. In nič drugega. Čas za aktivne korake naprej prihaja naslednji teden. Sprejmite razočaranja, sprejmite lastne napake in sprejmite, da marsikdo v vašem življenju ni takšen ali takšna, kot bi si vi želeli. Drugačni ljudje se bodo pojavili, ko se boste prenehali oklepati tistih, ki za vas niso dobri. Pa tudi, če gre zgolj za neprenehno obujanje spominov in pritoževanje čez druge.

Spremenite lahko le sebe, zato poslušajte svoje srce. Kaj vaš notranji otrok potrebuje, da bi se počutil varnega? Kaj vi potrebujete, da bi sebi odpustili vse, za kar se krivite (če še niste) in tako pričeli proces zdravljenja in preobrazbe?

Ta teden je namenjen vam.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kateri deli preteklosti aktivno vplivajo na sedanjost?
Česa se oklepate iz strahu, a trdite, da zaradi ljubezni?
 
UGODEN ČAS ZA
Opuščanje slabih razvad
Odpuščanje zamer
Zdravljenje žalosti

Kako izračunati št. življenjske poti?
 
Število življenjske poti 1
Kljub želji po novem, bi se lahko pojavil slab priokus preteklosti. Ključ do uspeha je razmejitev časovnih obdobij. Kdo ste bili, kdo ste in kdo boste?
 
Število življenjske poti 2
Možno je, da se bo pojavila oseba iz preteklosti. Ne odreagirajte preveč intenzivno. Saj vam jih ni treba (takoj) nazaj spustiti v svoje življenje.
 
Število življenjske poti 3
Obudite otroške radosti. V čem ste uživali kot otrok? Možna so nihanja razpoloženja ta teden, zato se vnaprej izognite črnogledosti.
 
Število življenjske poti 4
Oglasili bi se lahko dvomi, o katerih že dalj časa niste razmišljali. Danes ste drugačen človek, zato jih ovrzite, a bodite previdni pri novih projektih.
 
Število življenjske poti 5
Malo težje boste ohranili svojo pozornost za dalj časa, zato se ne silite. Uporabite ta čas za spremembe, s katerimi odlašate že dalj časa.
 
Število življenjske poti 6
Čustva bodo imela glavno besedo. Katera pot krepi zdravo ljubezen do sebe in katera vas ponižuje? Odločite se ta teden, saj bo izbora trajna.
 
Število življenjske poti 7
Prisluhnite  razumu, a delujte po notranjem občutku. Če ste pred odločitvijo, izberite pot, ki vam prinaša več osebnega miru in občutka varnosti.
 
Število življenjske poti 8
Vaša sposobnost manifestacije je izjemno močna ta teden, zato jo izkoristite. Delajte na samozavesti in okrepitvi notranje moči. Odprite se obilju.
 
Število življenjske poti 9
V vnemi, da bi rešili svet, občasno spregledate osebe pred lastnim noskom. Sedaj je čas, da se osredotočite tudi na svoje najbližje in na sebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.