Magazin > Horoskop in Numerologija
508 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od  30. 12. do 5. 1. 2020

numerologija Profimedia
2020: Pa smo tu! Novo in nasprotno od vajenega!

Lekcije 1. tedna: 
Brez teme ni svetlobe in obratno. Stopamo v leto, ki nam bo vedno znova postreglo z ravno nasprotnim, kar bi pričakovali ali si želeli. Zakaj vendarle, porečete? Vsi imamo v sebi vse, lepo in grdo in zdaj je čas, da se pogledamo v ogledalo ter ozdravimo bolečino, spremenimo slabe navade in si obljubimo, da bomo bolj disciplinirani. Da, seštevek 4 (letnica 2020) obljublja potrebo po disciplini. 
 
Ste si zadali nove cilje in zapisali želje? Običajno je novo leto čas zaobljub ter hrepenenj po tistem, česar nimam. Energija leta 2020 nas bo vedno znova opominjala, da Dedek Mraz ste vi sami, zato ne čakajte, da vam uspeh, ljubezen, zdravje padejo v naročje. 

Obeta se nam kar nekaj zanimivih novic, preobratov in pa možnih zapletov. To ni nič drugega kot opomnik, da je potrebna sprememba, zato naj vas ne spravijo v slabo voljo. Ravno obratno, naj vam da zagon in pogon. 

Poleg ciljev, si zapišite še vsak tri korake, kako jih boste dosegli. Poleg dogodkov, ki vam ne bodo všeč, zapišite 3 načine, kako se boste v prihodnje temu izognili.

Stopamo v leto, ki bo nagradilo pošteno in predano leto, zato kar zavihajmo rokave!
 

VPRAŠANJA V POMOČ
Če bi na vaša vrata potrkal Dedek Mraz in bi vam izpolnil tri želje, kaj bi le-te bile?
 
 
UGODEN ČAS ZA
Nove projekte
Bolj zdrave navade
Osamosvojitev 

 
Število življenjske poti 1
Spremembe se obetajo na področju komunikacije in odnosov, zato ne pričakujte, da se boste dobro počutili v samoti. Ven v družbo!

Število življenjske poti 2
Bodite kreativni in ne posedajte pri miru. Obarvajte svoje dneve, pa čeprav je zima, saj so vendarle prazniki. Bodite bolj razigrani, kot ste sicer. 

Število življenjske poti 3
Čas je, da uredite še zadnje, česar niste. Bodite dosledni in natančni, saj tako osvobajate energijo za dneve, ki prihajajo. Stran z neuporabnim.

Število življenjske poti 4
Ne oklepajte se nečesa, kar jasno nakazuje, da ne deluje. Zdaj ni čas za trmo (no, vztrajanje), ampak za nekaj popolnoma drugačnega. Drznega.

Število življenjske poti 5
Čustva niso nepotrebna navlaka, veste. Vzemite si čas za sebe, počitek in nego, ki jo vi potrebujete. Zdaj ni čas za beg. Bodite raje (malo) doma. 

Število življenjske poti 6
Resnica se je razkrila prejšnji teden, ste ji prisluhnili? Jo živite? Ste zvesti svojim načelom ali nemara ste malo popustili? Bodite dosledni sebi.

Število življenjske poti 7
Podjetno se lotite novih idej, saj energija nikoli ne spi. Zdaj ni čas za pretirano raziskovanje in analiziranje, ampak za dejanske korake in delovanje. 

Število življenjske poti 8
Zaključek ni nujno slab, kajne? Čas je za žetev in sprejemanje zasluge za dobro, ki ga dajete. Za to pa je potrebno nekoliko mirovati, kajne?

Število življenjske poti 9
Novo in znova novo je pred vami. Je zdaj čas tudi za novo osebo, ki jo boste zgradili ali boste novo nosili in nadgrajevali na (starih) temeljih? 
 

 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.