Magazin > Horoskop in Numerologija
890 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30. 9. do 6. 10. 2019

numerologija Shutterstock
Odprite vrata staremu na nov način!

Lekcije 41. tedna: 
Vsi si kdaj zaslužimo drugo priložnost, kajne? Nekomu ali nečemu ta teden dajte ponovno priložnost. Morda pa jo potrebujete ravno vi? Nikoli nismo napaka ali na napačnem mestu. Zato si ta teden oglejte vse, za kar menite, da je bila napaka. Kako bi lahko ravnali bolje? Morda imate občutek, da ste se preveč potrudili? Ocenjujte zadeve kot bi jih za najboljšo prijateljico. Bodite do sebe razumevajoči in ne prestrogi, a obenem tudi ne preveč popustljivi. 

V tem času bi se lahko znova pojavila želja po nečem, kar je minilo. V primeru, da so se okoliščine spremenile, razmislite ali bi dali še eno priložnost oziroma še enkrat poskusili. Podobna energija nas bo obdajala še celoten oktober, zato se vam ni potrebno odločiti v enem dnevu oziroma v tem tednu. Vzemite si čas za tehten razmislek. 

 VPRAŠANJA V POMOČ

Kot kdo si niste všeč?
Kaj vam na sebi ni všeč?
Kako boste to spremenili?
 
 UGODEN ČAS ZA

Spremembo komunikacije
Novo športno dejavnost
Več počitka po delu
 
Število življenjske poti 1
Prisluhnite osebi, ki je sicer ne spoštujete kaj dosti. Prav možno je, da vas bo presenetila z modro izbranimi besedami, ki bodo nosile sporočilo za vas. Bodite odprti.

Število življenjske poti 2
Bodite čim bolj izvirni v komunikaciji. Izbirajte lahko razumljive besede in dodajte plastične primere. Tujih besed ne dojemajte kot napad na sebe. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Posvetite se obveznostim, ki ste jih v zadnjem času zanemarjali. Zelo verjetno je, da boste kakšen rok zamudili, zato ne odlašajte več. Bodite pozorni na fizično počutje. 

Število življenjske poti 4
Ko zaznate, da ste v krču, se lotite nečesa, česar še nikoli niste počeli ali kakšne adrenalinske dejavnosti. Pomembno je, da presekate mletje uma, ki krč povzroča.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite svojemu srcu. Kdaj ste bili na zadnje navdušeno srečni in polni življenjskega zagona? Katere odločitve vas vodijo v smeri te sreče in katere stran?

Število življenjske poti 6
Lažje boste razsodno razmišljali zato izkoristite ta teden za učenje, ter osebnostno rast. Katera znanja bi vam lahko pomagala pri čustveni zrelosti? Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 7
Ko prepoznamo svojo pot in nje namen, se poskusimo čim bolje organizirati. Je možno, da v določenem odnosu/situaciji ali navadi bolj kot ne zapravljate svoj čas?

Število življenjske poti 8
Sprejmite zaključek enega obdobja, da bi lahko pričeli z novim. V tem tednu dobro poskrbite za sebe, naberite si moči in sprejmite ponujeno roko. Kaj vas krepi?

Število življenjske poti 9
Nov val notranje moči vas bo oblil, če boste sledili sebi. Prisluhnite zgolj svojemu notranjemu glasu. Ne dovolite distrakcijam, da vas zavedejo od cilja.  
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice