Magazin > Horoskop in Numerologija
784 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 4. do 10. 2. 2019

numerologija Shutterstock
Ljubezen se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe.

Lekcije 6. tedna: 
Tanka je meja med sebično in zdravo Ljubeznijo do sebe. V obeh primerih je včasih potrebno postaviti mejo in reci 'ne'. Včasih sebi, včasih drugim. V temu tednu se učimo presoditi ali delujemo iz egocentričnih nagnjenj ali zdrave samopodobe.

Zdrava Ljubezen do sebe zajema tudi samodisciplino. Lahko bi jo primerjali z odgovornim in dobrim staršem. Vsi, zdaj kot odrasli, naj bi bili tudi sam svoj (dober in odgovoren) starš. Veliko govorimo o notranjem otroku, a ne pozabimo, da se v naši notranjosti skriva tudi naš notranji starš, ki pa se velikokrat pojavlja v ali popolnoma enaki obliki, kot so bili naši starši ali pa v njihovem nasprotju, saj smo človeška bitja vendarle radi uporniški svojim staršem (''jaz pa že ne bom tako kot si ti'').

Teden prinaša obilo situacij, v katerih postavite sebe v vlogo svojega dobrega starša in se odločajte tako kot bi najbolje svetovali svojemu otroku; boste videli kako hitro bo treba pomesti z lenoritisom ter podobnimi mamljivimi zadevami.

Energija tedna podpira romantiko in Ljubezen, ljubeznivost ter prijaznost. Ste samski? Fantastično! Imejte sanjski zmenek sami s seboj. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj vam je šlo pri vaših starših najbolj na živce?
Kaj ste govorili, da boste drugače počeli kot vaši starši?
Kakšni starši ste vi (če ste)?
 
UGODEN ČAS ZA
Romantična doživetja
Prenovo doma
Nego ženstvene energije 

Kako izračunati število življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Bi se ujeli, da ste racionalno odreagirali v sicer čustveni situaciji? Morda je vaš obrambni mehanizem ali pa oseba preprosto ni bila ta prava. Resnica se bo pokazala te dni. 

Število življenjske poti 2
Ko smo odločni, nas energija (in okolica) mnogo bolj ubogajo kot kadar nihamo, smo sramežljivi in neopredeljivi. Zato, sedaj ni čas za nihanje. Odločite se. 

Število življenjske poti 3
Možno je, da boste postavljeni pred izziv, ki vas bo spomnil na težko situacijo iz otroštva. Danes niste otrok. Sprejmite to situacijo kot priložnost za pogovor s starši.

Število življenjske poti 4
V nasprotju s prejšnjim tednom ste sedaj v času naglega napredka, zato načrtujte nove projekte. Naj bodo takšni, ki negujejo vas in vašo ženstveno energijo.

Število življenjske poti 5
Pogovor in bolj umirjen pristop bi lahko pritegnil čudeže ali vsaj čudežno zasukal razplet, zato naj se vam prav nikamor ne mudi. Premislite, preden odgovorite. 

Število življenjske poti 6
Veste, prav možno je, da boste naredili slona iz muhe. Pazite pa tudi, da nečemu pomembnemu ne namenjate premalo pozornosti. Tudi muho lahko naredite iz slona. 

Število življenjske poti 7
Lažje boste organizirali svoje misli in dosegali zadano, zato namenite nekaj časa načrtovanju prihodnosti in razmisleku o novih, drugačnih življenjskih ciljih. 

Število življenjske poti 8
Odpočite si. Vzemite si počitnice. Dovolite si zabavati. Odločite se za nekaj drznega, spontanega in senzualnega. Sprejmite sebe in uživajte v sebi! Vsak trenutek sebe.

Število življenjske poti 9
Tako kot nesebično ljubite druge, ljubite tudi sebe in to brez občutka krivde. Če se boste vedno primerjali z drugimi, boste vedno našli nekoga, ki je v večji stiski.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.