Magazin > Horoskop in Numerologija
600 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. do 11. 8. 2019

astrologija
Bodi Mojster zdrave Ljubezni do sebe in prejel/a boš zdravo Ljubezen drugih!

Lekcije 33. tedna: 
Število 33 je Mojstrsko število, ki vedno nosi izzive Ljubezni do sebe in pa njene bogate darove. Se sprejemate takšne, kot ste, ali se ves čas kritizirate in opazujete, kaj vse počnete narobe? No, seveda, pretirano popuščanje in premalo samodiscipline tudi ni zdrava Ljubezen do sebe, kajne? 

Smo bitja Ljubezni, kar pa ne pomeni, da le-ta kar za nami teka in vedno prinese srečo. Mnogokrat se zdi razno obratno: zaradi neizpolnjenih pričakovanj in odnosov z drugimi trpimo ter smo razočarani. Znižati pričakovanja je lahka pot ven. Presoditi, ali je treba morda zaključiti odnos ali ga krepko spremeniti.

Pravijo, da rodimo se sami in umremo sami. Moja mama je vedno govorila, da to ni res. ''Ko se rodimo, je z nami naša mati''. Edini odnos, ki ga v resnici gojimo celo življenje, je odnos s seboj, zato bodite do sebe dobra mati, ki pravilno presodi, kdaj je potreben počitek, objem in kdaj bolj ostra energija, zaradi katere vztrajamo in se spremenimo. Načeloma se to neradi. Praviloma najraje ležimo v svojo coni udobja.

Čas je za rast in skok ven iz območja ugodja!

Ljubezen ne bo potrkala na naša vrata, saj je ne bo dostavil poštar. Lahko ste le Mojster sebe in nikogar drugega, zato bodo vsakdanje situacije pred vas postavile vprašanje: ''Kako lahko sebe in druge ljubim na zdrav način?'' 

Možna so močnejša čustva, zanimive situacije in pogovori z družino in sorodniki, predvsem ženskega spola, romantični trenutki ali pa občutek, da je potrebno odnos zaključit. 

Čustva nosijo sporočilo, zato si vzemite več časa za sebe in tekajte naokoli po opravkih (ne skrivajte se za izgovorom, da nimate časa). 

VPRAŠANJA V POMOČ
Ljubite sebe bolj ali manj kot druge?
Koga najbolj upoštevate?
Zakaj ste, kdor ste?
 
UGODEN ČAS ZA
Izpoved Ljubezni
Zaroko
Delo na sebi 

Kako izračunati št. življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Ne racionalizirajte čustev in ne trudite se najti smisla, pa bo razumevanje prišlo samo od sebe. Pomagalo bi vam lahko pisanje.
 
Število življenjske poti 2
Odločno se postavite za sebe. No, najprej se sploh odločite, česa si želite ter predvsem zakaj. Tako boste lažje stali za svojimi besedami.
 
Število življenjske poti 3
Ne bojte se sprejeti (tudi lastne) drugačnosti. Možnost zdravljenja otroških ran bo tokrat prišlo na prav posebno zanimiv način.
 
Število življenjske poti 4
Pripravite se na nov val energije in najverjetneje tudi potrebo po več samostojnosti. Ste iskreni do sebe?

Število življenjske poti 5
Pred vami bodo situacije, v katerih se bo odmik dozdeval kot najboljša rešitev. Pa ni. Vse nas je kdaj strah prave intime. Poskusite!

Število življenjske poti 6
Ste kaj zaljubljeni? Bi rekli, da ste zaljubljeni tudi v sebe? Domača naloga: občudujte vse dele sebe. Možno je romantično presenečenje. 

Število življenjske poti 7
Čustva niso predmet analize, čeprav je to tako mamljivo. Odgovori se tokrat skrivajo v preteklosti in premagovanju strahov. 

Število življenjske poti 8
Obeta se vam spontan teden, ki nosi spremembe. Odprite se in poskusite nekaj popolnoma drugačnega. Možna je tujina!

Število življenjske poti 9
Čustva so nekaj najlepšega, zato se jim odprite. Možno je, da boste čutili potrebo po več globine. Ne iščite je v drugih. Podarite jo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.