Magazin > Horoskop in Numerologija
1057 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 8. do 14. 10. 2018

Lili Sorum Anže Godec
Staro na nov način!

Lekcije 41. tedna: 
Kolikokrat poskusite znova, preden odnehate? Upam, da je odgovor: odneham, ko uspem. Ali je vaš odgovor preneham takoj, ko se prične 'zatikati', saj je to opozorilo, da mi ni namenjeno? 
 


Umetnost je znati prepoznati izgovor, da nečesa ne moremo in pa tudi tendenco, da vztrajamo predolgo. Angleščina ima rek: beating the dead horse, kar pomeni, tepež mrtvega konja. Katere zadeve so umrle, vi pa še kar delate na njih? Bodite pozorni na vse odnose in upanja, saj je čas za nove odnose in želje. 

Saj veste, kaj pravijo: na star način ne boste dobili novih rezultatov. Ta teden nas bodo sami dogodki vabili ven iz našega območja udobja ter ustaljenih poti. Opazujte, v katerih odnosih, navadah, tudi prostorih se počutite omejeni in nespoštovani. Odmaknite se od vsega nepoštenega. Bodite samokritični in se vzdržite opravljanja ter kritiziranja. Prihranili boste veliko energije, katero boste lahko namenili sebi in lastnemu razvoju.
 
Kako se lahko starih problemov lotite na nov način?
Ne samo razmišljati – tudi delujte. 
 
Namig za naslednji teden:
Stari izzivi se bodo primarno pojavljali na področju komunikacije, sodelovanja in odnosov. Že sedaj opazujte, kakšen imate svoj notranji dvogovor do sebe – naslednji teden boste prejeli več kot dovolj potrdil, da ravno na energetskem zapisu lastnega dvogovora na energetski ravni privabljate osebe v svoje življenje, ki izrekajo podobne besede.
 
Spremenite sebe in spremenili boste svet!
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj bi spremenili pri sebi, če bi imeli čarobno paličico?
Imate čarobno paličico: imenuje se ČAS!
Se dovolj gibate v naravi?
Kateri težavi se izogibate že dalj časa? Posvetite se ji zdaj! 
 
UGODEN ČAS ZA:
Posvet s strokovnjakom ali izkušeno osebo
Krajše potovanje
Nova prijateljstva 
 

Kako izračunati št. življenjske poti.

Število življenjske poti 1
Veste, prav možno je, da se boste na sveže zaljubili (samski) ali na novo zaljubili v svojo drugo polovico. Obdaja vas še posebno privlačna energija.

Število življenjske poti 2
Ne doživljajte preveč resno ali obvezujoče vsake besede, ki bi jo vam nekdo lahko izrekel. Vsaka obljuba pač ne bo doživela realizacije. Bodite strpni.
 
Število življenjske poti 3
Običajno ste polni donosnih idej – za druge. Ukanite svoj um. Predstavljajte si, da svetujete prijatelju. Kako bi mu dejali? Dober čas za poslovne projekte.
 
Število življenjske poti 4
Jesen je čas žetve, zato sprejemajte tako materialne dobrine kot tudi pozornost. Pozorni bodite, da je le-ta pozitivna. Možen je namreč kak dramatičen dan. 
 
Število življenjske poti 5
Okolica vam bo le težko sledila. Morda pa je čas za nove poljane, na katerih si kar predstavljate, da tekate? Kje je sprememba neizogibna? Zdaj je čas. 
 
Število življenjske poti 6
Lažje boste izrazili, kako se počutite ter kaj občutite. Sebe na nikakršen način ne zatirajte in ne tlačite čustev. Nekdo vam bo pomagal.
 
Število življenjske poti 7
Poskusite nekaj novega tam, kjer ste najbolj ujeti v rutino. Kaj pa, če bi to bilo umivanje zob? Čas je za malo več razgibanosti pri sem, kar počnete.
 
Število življenjske poti 8
Obeta se vam nekoliko bolj dinamičen teden, v katerem predvsem opazujte, kaj znotraj vas krepi občutek svobode in lahkotnosti. Sprostite se.
 
Število življenjske poti 9
Svež vetrc energije se obeta. Naj tako kot veter v jeseni odnese listje z drevesa, vam pomaga spustiti okove preteklosti in upanj, ki so vmes zamrla. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.