Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Odgovor numerologinje - ŠIFRA: 6666

Žurnal24 main
Sem nekaj let poročena, imam enega otroka, v zakonu pa mi manjka komunikacija in čustva. Zaljubila sem se v ljubimca. Kaj naj poslušam - srce ali razum?

Škoda, da niste navedli imen obeh oseb, ker samo iz rojstnega datuma težko izračunam karkoli koristnega, kar bi vam pomagalo pri odločitvi. Vaše Število duše je 7, to je osebno število, ki opisuje vaše srčne zadeve ter dušo. Niste oseba, ki bi zlahka pustila blizu, niti niste čustveno nestabilna oseba, zato mi dejstvo, da vas je ta moški tako prebudil nazaj v življenje pove, da je med vama zagotovo močna vez. Pravzaprav, osebe s Številom duše 7 so včasih opisane kot čustveni puščavniki, zato je tako doživljanje druge osebe redkost. Vse kar lahko primerjam, je Število življenjske poti, vaše je Mojstrsko število 11/2, moževo 5 in 3 od ljubimca. Predvidevam, da vam spremenljivost in svobodomislenost vašega soproga včasih ne ustreza, ker ni tip človeka, ki bi postavljal potrebe druge osebe pred svoje, kot ste navajeni vi. Moški, v katerega ste zaljubljeni, pa je optimističen in veder, ni očitajoč ter je poln kreativnosti. Pravzaprav ste še mladi, in mislim, da boste ugotovili, da srce in razum ne govorita drugačnega jezika. Tudi razum si želi, da bi bili srečni. Glede na to, da pa ta sreča ni odvisna le od vas in vaše odločitve, naj vam um pomaga pri previdnosti izvedbe kakršnekoli izbire že.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.