Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: Artemida

Žurnal24 main
V juliju se nam bo rodila deklica. Iščemo ji ime. Njen priimek bo Jamšek, zanjo pa sta nam všeč imeni Linda ali Vesna. Katero bi bilo boljše, ali imate kak drug, boljši predlog? Hvala!!!

Ker rojstni datum še ni znan, ne morem izračunati vseh osebnih števil; kar je pač razvidno iz imena in priimka, pa je sledeče: Kot Linda Jamšek je njeno Število usode 9, ki simbolizira čustveno osebo, ki je zelo razgledana, je humanitarist in izjemno sočuten človek. V Številu duše je karmični dolg, 16/7, ki vpliva na njeno ljubezensko življenje in ji na neki način prinaša osamljenost. Okolica bi jo dojemala kot izjemno družabno osebo, nekoliko sramežljivo in zadržano. Kot zanimivost, beseda linda v španskem jeziku pomeni lepa.

Kot Vesna Jamšek pa je njeno Število usode in duše 3, kar nakazuje kreativnost, veliko mero optimizma, neko čistost v svojem delovanju ter navihanost, prinaša srečna naključja in dobro voljo. Okolica bi jo dojemala kot sočutno in korektno osebo, ki na življenje gleda globalno. Vesna je bila slovanska boginja pomladi, in ime samo simbolizira osebo, ki ve, kaj hoče, ki se zna prilagoditi spremembam, ima čut za odgovornost in vedno išče nove poti ter uporablja svojo kreativnost. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.