Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: krneki

Žurnal24 main
Kaj lahko pričakujem od življenja? Zanimajo me tudi moji bližnji.

Življenje je tako, kot si ga sami naredimo. Morda je to včasih težko sprejeti, posebej kadar se počutimo ujeti v določene situacije in izzive, ki se nam ponavljajo in nas ovirajo pri našem razvoju in uspehu. Duhovna numerologija zato razlaga tudi karmične dolgove, ki so nemalokdaj zaslužni za razne "krivice", ki se nam dogajajo. Vi imate v svojih izračunih kar dvakrat prisoten karmični dolg 13/4, ki vam včasih meša štrene in nosi veliko dela; morda se vam zdi, da se drugim za določene zadeve ni treba toliko truditi kot vam. Vsekakor pa niste tip človeka, ki bi se smilil sam sebi. Moj nasvet je, vztrajajte in stvari delajte, kot da zraven vas stoji inšpektor. Svoj dolg ste si nekje v preteklosti pridelali s tem, da ste prelagali delo na druge, tudi odgovornost za svoja dejanja, še posebno, če so imela negativne posledice.

Kar se tiče vaših bližnjih, niste navedli nobenih podatkov niti specificirali, za koga vas zanima, tako da vam ne morem odgovoriti. Numerologija ne ugiba, temveč računa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.