Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: radovednica

Žurnal24 main
Vedno sem tukaj za prijatelje, ko je treba reševati probleme pri sebi, pa odpovem, in trenutno sem v položaju, ko ne vem, kam. Naj se potegnem nazaj ali grem naprej, ne glede na vse?

Naj vam vržem kost v razmislek – če znate pomagati in svetovati drugim, zakaj tega šestega čuta ne uporabite še zase? Vzemite si čas, umirite se in si predstavljajte, da je vaš položaj pravzaprav položaj nekoga drugega – tako boste pridobili potrebno distanco in se lažje osredotočili na rešitev. V številu usode imate mojstrsko število 11/2, ki simbolizira intuitivnost ter osebo, ki je duhovno razvita in pomaga drugim na njihovi poti tako duhovnega kot osebnostnega razvoja. Obenem pa imate karmični dolg 13/4, ki pomeni, da ste nekoč (predvidevati je, da v prejšnjih življenjih) prelagali odgovornost za svoja dejanja na druge; zato se zdaj intenzivno učite stati sami ter biti delavni in vestni. Vaše število zrelosti je karmično število 10, ki kaže, da ste velik del svojega dolga na neki način odplačali. Letošnje leto vam nosi veliko sprememb in nihanj, negotovosti; starostna vibracija pa je ravno 13/4, kar pomeni, da boste postavljeni pred izziv ali zavihati rokave in zagristi v kislo jabolko ali ubrati bližnjico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.