Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Odgovor numerologinje - ŠIFRA: smrketa

(Foto: null) Žurnal24 main
Moje življenje se je obrnilo na glavo. Kaj mi lahko poveste zame in za moža xy, rojen xy? Ali za naju po 25 letih obstaja upanje?

Vidim, da ste spregledali opozorilo - potrebujem vaše ime in priimek ob rojstvu, ne ob poroki, zato vaših glavnih osebnih števil žal ne morem izračunati.

Vaš mož ima enega od zelo močnih karmičnih dolgov, 19/1, in se velikokrat resnično ne zaveda, da je osoren in nekorekten. Na žalost je to dolg oseb, ki vidijo le svojo korist, in se jim dozdeva, da če je nekaj dobro za njih, je dobro tudi za druge.

Oba se nahajata v obdobju sprememb v tem času, a upanje seveda vedno ostaja. Vi ste pod vplivom števila 2, ki spodbuja komunikacijo in iskrenost v odnosu, ampak se včasih držite nazaj in ne poveste vsega. On pa je pod vplivom števila 3, kar pomeni, da je nekoliko otročji in verjetno tudi malo nezrelo jemlje določene situacije - drugo leto se bo to umirilo, ker 4 prizemlji in postavi na realna tla. 25 let je povezanih s številom 7, ki pa simbolizira čas zase, za reevalvacijo in notranji vpogled, za precenitev situacije ter nas samih, torej ni naključje, da se ravno v tem letu ukvarjate s tem. 2 nosi željo po harmoniji v zvezi, tepe pa se z vplivi 5, ki si želi avanture in svobode. Drugo leto bo veliko bolj umirjeno, 8 nosi povezovanje in tudi nove načine delovanja, kombinacija 2 in 6 pa veliko razumevanja in tudi romantike. Torej, upanja ostaja - le zdržite do drugega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.