Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: utrinek

Žurnal24 main
Zanima me, ali je moj fant tisti pravi, na katerega sem čakala in morala toliko pretrpeti, da sem ga dobila? Ali mi bo uspelo na maturi? Kaj pa nadaljnji študij?

Glede vašega srčnega izbranca vam ne morem odgovoriti, ker mi niste posredovali njegovih podatkov. Kar pa se tiče šole, pa je letošnje leto izjemno ugodno in rekla bi celo, da če se boste odločili za nadaljnji študij, da ne bi smeli imeti težav pri vpisu. Leto 2008 je vaše osebno leto pod vplivom števila 1 in tudi starostna vibracija je pod vplivom tega istega števila, kar je redkost. Do 27. leta ste v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 1; kar pomeni, da ste polni energije, novih zamisli ter da ste odprti novejšim pristopom. Glede študija vam kaže vse celo zelo dobro, ne samo v redu. Razmišljajte s svojo glavo in ne sledite večini, če vam notranji čut pravi, da imate prav. Želim vam obilo sreče!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.