Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: zaskrbljena

(Foto: null) Žurnal24 main
Imam eno večjo težavo. Vedno nam denar izpolzi iz rok. Zelo malo si privoščim, pa vseeno nimam denarja. Mi lahko poveste ali vsaj svetujete, kdaj in kako naj bom kos finančnim težavam?

V vaših izračunih osebnih števil sem zasledila karmični dolg 14/5 v številu duše, kar sicer najbolj neposredno vpliva na vaše ljubezensko življenje, vsekakor pa ima tudi močan vpliv na vsa ostala področja. Rekla bi, da se vam določene situacije ponavljajo, ker se učite spoštovati poštenost in vestnost – ne razumite me napak, ne pravim, da ste neodgovorna ali razvajena deklica z veliko željami – v prejšnjih življenjih niste ravnali odgovorno, predvidevati je, da ste se predajali zabavi ter prenagljenim odločitvam in zdaj se učite drugega ekstrema. Predvsem pa je treba biti pazljiv, da ne zaidete predaleč. Vsekakor je zmernost tista, ki vam bo pomagala premagati ta karmični dolg, enako pošteno delo, premišljeno delovanje, načrtovanje vnaprej in podobno. A nič ne bo pomagalo bolj kot zavedanje, da si zaslužite tisto veliko in tisto malo, a le, če je doseženo na pošten način.

V letošnjem letu se nahajate v svojem osebnem letu pod vplivom števila 3, starostna vibracija pa je pod vplivom števila 10. Najprej se umirite in poiščite sebe - kdo ste – kaj ste – kako bi želeli, da vas drugi doživljajo – nato pa uporabite kreativen vpliv trojke in točno to izrazite okolici. Število 10 je tudi karmično število, ki simbolizira pretrganje s starim, na nek način odplačilo karmičnih dolgov in novo pot naprej. Vibracije vas podpirajo, zaupajte vase, in bodite domiselni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.