Magazin > Horoskop in Numerologija
15718 ogledov

Poroka na 1. pogled: Nevesta priznala, da sta šla do konca

Izzivalni gibi na čolnu, vroči poljubi v vodi in romantična večerja.

Medeni tedni so bili najbolj burni za Jasmino in Aleša, a na srečo je bilo pri ostalih parih bolj mirno, še zlasti pri dveh pa izjemno romantično.

Rok ne skriva navdušenja nad Vlasto in njeno spretnostjo med vožnjo s čolnom. "To je ženska, ki jo potrebujem. Vse bi radi sami znali, nato pride ženska, ki zna več. In je problem. Sem si rekel, da se bom tudi tega naučil in ne bo več ona vozila," se je pošalil in dodal: "S svojim obnašanjem in načinom, na katerega me sprejema ... S tem je osvojila koščke mojega razbitega srca. Imam občutek, da se nama dogaja čudež."

poroka na prvi pogled, rok, vlasta | Avtor: Planet TV Planet TV

Nič manj ni zadovoljna Vlasta, ki na možu najbolj ceni igrivost. Povedala je, da se ob njem počuti sproščeno. "Upam, da se najina energija nikoli ne konča," je še dodala. 

poroka na prvi pogled, rok, vlasta | Avtor: Planet TV Planet TV

Par se je zvečer okopal v morju in se predajal vročim poljubom.

Vroče pa je očitno tudi med Damirjem in Anito, čeprav je lepotica dejala, da športni Damir ni njen tip moškega. Po romantični večerji je Damir novinarki na vprašanje, kaj se bo zgodilo po obroku, povedal: "Po večerji se bova malo poljubljala in malo pogovarjala." Bolj zgovorna je bila Anita: "Fajn bo. /.../ To pomeni, da sva že bila intimna. To je šele začetek in verjamem, da naju čaka še nešteto lepih stvari."

Držimo pesti. 

poroka na prvi pogled, anita, damir | Avtor: Planet TV Planet TV

 

 

 

Komentarjev 2
  • Soljatar 12:50 02.marec 2023.

    ene babe bi se tut lahko zavedale, da debela celulitasta rit ni primerna za tangice.