Magazin > Horoskop in Numerologija
10567 ogledov

Ta astrološka znamenja potrebujejo največ časa, da se zaljubijo

zmenek Profimedias
Dajte jim čas … Ko se zaljubijo, so samo vaši.

Če se prehitro zaljubimo, je to lahko zelo težavno. lNekatera astrološka znamenja so pri tem izjemno previdna. Svojega srca ne predajo drugi osebi kar tako. Ste med njimi?

Rak

Najbolj emotivno bitje med astrološkimi znamenji, ki je z razlogom simboliziran s to živaljo. Raki so znotraj mehke duše, ki bi vam z veseljem dale svoje srce in za vas skrbele, vas ljubile in ugajale do konca življenja. A so pri tem zelo previdne, pri čemer jim pomaga čvrst oklep. Ko boste spoznali raka, se vam bo sprva zdel hladen in sarkastičen, ko pa ga boste spoznali bolje, boste videli, kako zelo je čustven in da zna svoja čustva, dokler osebi ne zaupa, dobro skrivati. Ko se zaljubijo, se zaljubijo tako močno, da še sami ne vedo, kako se spopadati s tako močnimi čustvi.

Vodnar

Vodnarjem se zdi enkratno, ko se ljudje zaljubijo. A to raje opazujejo z varne razdalje. Sebe raje vidijo v 'prosti različici'. Svoje ljubezensko življenje ohranjajo na precej osnovni ravni in se ne zapletajo v kaj preveč zapletenega, piše Index.

Devica

Device se rade zaljubijo, a nenehno se jim zdi, da so na poti do sreče nekakšne ovire. Ker so zelo natančne, so tudi pri odnosih takšne. Dokler vas ne poznajo dovolj dobro, dokler vam ne morejo 'brati misli', se z vami ne bodo zapletle.

Kozorog

Povprečni kozorog točno ve, kaj si želi v ljubezni in točno ve, kako mora izgledati oseba, v katero bi se lahko zaljubili. Ne sprejmejo nič manj od idealnega profila, ki so si ga ustvarili v glavi. Ko enkrat najdejo takšno osebo, se zaljubijo, a zelo kmalu tudi najdejo njihove napake. Zato je za njih značilno, da velikokrat menjavajo partnerje.

Komentarjev 1
  • Ledena 16:37 23.oktober 2017.

    Mi je dovolj,da vidim kratico K.D.na zacetku clanka in dalje mi ni potrebno brati.Idiotizmi.