Magazin > Horoskop in Numerologija
7521 ogledov

Takšne najpogosteje ostanejo same

sivi lasje, lasje, sivo, ženska
V kolikor želite ljubezen za vse življenje, z njimi bo težko ...

Ženske teh astroloških znamenj najtežje ustvarijo dolgotrajno vezo, menijo astrologi.

Oven
Ženske tega astrološkega znamenja čutijo potrebo, da kontrolirajo. Ne gre za to, da vas ne bi spoštovale kot osebe, takšne so po svoji naravi. Potrebo imajo, da vse načrtujejo vnaprej in da je vsaka podrobnost veze na svoje mestu. Zaradi svoje samozavesti so zanimive na začetku, nato pa se ta samozavest sčasoma pretvori v nadvlado, čeprav navidezno, s katero je težko živeti. Ne reagirajo dobro na nekoga, ki jih ogroža ali na nekoga, katerega osebnost je tako intenzivna in močna, kot njihova. Pomembno je, da imate ves čas v mislih, da si v resnici ne želijo, da jim je veza boj za nadvlado.

Devica
Ena stvar je, ki ljudem običajno ni privlačna pri ženskah, rojenih v znamenju device, to je njihova kritična in obsojajoča narava. Zaradi nagnjenosti k perfekcionizmu imajo pogosto nerazumno visoke standarde. Od vas bo pričakovala, da ste več, kot ste, ne bo ji žal, da se boste slabo počutili, ker ste izneverili njena pričakovanja. Meni, da ima pravico postavljati visoke standarde. Če si v resnici želite ostati z njo, boste morali dati vse od sebe, da izpolnite pričakovanja.

Škorpion
Izmed vseh astroloških znamenj ženske škorpionke so ene najbolj zanimivih in edinstvenih, ki imajo številne kvalitete. Pametne so, organizirane, odgovorne. To, kar jim manjka, je predanost. Stvari opravljajo na svoj način, sovražijo, ko se je potrebno prilagajati. Potrebnega je mnogo truda, da bi se takšna ženska v celoti predala vezi.

ženska, 1930, samska ženska Nasveti za samske iz 1938 Magazin Nasveti za samske ženske
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.