Magazin > Horoskop in Numerologija
51934 ogledov

Veliki horoskop za leto 2022!

horoskop Profimedia
V letu 2022 bo vladal Jupiter, planet, ki lahko osvetli marsikateri temen kotiček in vam kljub vsemu, kar se bo dogajalo, podari kanček upanja na lepšo prihodnost. Prihajajo obdobja, ki bodo od vas zahtevala učenje iz napak v smeri, da osvojite nekaj pomembnih lekcij ter se stabilizirate. Preverite, kaj napovedujejo zvezde v 2022 za vaše astrološko znamenje!

OVEN

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Ovni, običajno drugim, tistim, ki so vam blizu, pomagate prenesti ločitve, izgube ljubljenih ali bližnjih, spodbujate jih k sreči, sami pa pozabljate nase in svoje želje. Naj bo v 2022 drugače, začnite bolj aktivno skrbeti predvsem za svoje potrebe. Ujemite ovnovo spodbudno naravnanost in ponos, le tako se boste še posebej v sredini leta razveselili ugodnih rezultatov. Na ljubezenskem področju se boste lažje uskladili in odločili. V jesenskem obdobju prihaja najbolj ugoden čas za samske ovne, saj lahko končno srečate sorodno dušo.

Najbolj pomembno vam bo, da bo zdravje stabilno, zaradi česar boste lahko izjemno uspešno delovali tudi na drugih področjih življenja. Ohranjanje dobrih in zdravih navad bo v pomladnem obdobju še dodatno povečalo samozavest. Z veseljem, popolnoma nesebično boste skrbeli tudi za zdravje ter zadovoljstvo bližnjih. Nenehno boste spreminjali prehrambne vzorce in poskušali nove tehnike vadbe ter recepte, v smeri da bi bili bolj vitalni in seveda privlačni za nasprotni spol. Vezani se skušajte v novembru izogniti manjšim napadom ljubosumja.

Čim prej se naučite izogniti pretiranemu pritisku nase, v nasprotnem primeru se boste znašli v primežu nezadovoljstva. Ob spremembah letnih časov se lahko pojavijo prehladi ali manjše zdravstvene tegobe, ki pa vas ne bodo ustavile. Dobra novica za vse, ki se borite s slabimi razvadami, je, da jih boste v letu pred vami veliko lažje prekinili. Zaradi nemirnega delovanja boste imeli na področju kariere večkrat občutek, da vas obveznosti prehitevajo. Kljub temu bo to leto, v katerem lahko morda celo napredujete.

BIK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Postanite v letu pred vami uspešni v procesu ponovne vzpostavitve zaupanja v lastne ustvarjalne in umetniške sposobnosti in obvladovanje notranjih strahov ali težav, ki se kopičijo že nekaj časa. Nikar ne iščite težav tam, kjer jih ni, in ne vztrajate trmasto tam, kjer ne morete prodreti v ospredje.

Skušaje v letu 2022 narediti kakšen korak na področju zdravja in osebne rasti. Do meseca marca si boste morali zaradi določenih težavic, ki se bodo nizale, prizadevati za izboljšanje zdravja. Na udaru bo do meseca junija splošno počutje, še posebej pri tistih, ki ste pred kratkim doživeli negativne spremembe. Vendar lahko z le malo truda izboljšate svoje duševno in fizično zdravje ter se vitalni usmerite v napredek. 

Pomembno v 2022 bo, da si vzamete čas zase in se osredotočite na skupek določenih navad, povezanih s kariero in denarjem. Sredi leta se lahko poveča delovna obremenitev, zaradi česar se boste počutili zelo utrujeni ter pod stresom. V zimskem obdobju lahko mnoge zaplete premagate tako, da se podate v analitično raziskovanje. Namesto da porabite svojo energijo za več nalog, se osredotočite le na tiste, ki so vam pisane na kožo in so pomembne. Pomemben bo tudi zaslužek, za katerega se boste intenzivno borili.

DVOJČKA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Ste premišljeni, vendar manj odločni, ker upoštevate vse možne dejavnike, preden se odločite ukrepati, kar vam krade vašo srečo, zato se čim prej naučite biti odločni. Leto 2022 prinaša nekaj lekcij, ki vas bodo najprej razjezile ali prestrašile, nato vas bodo na moder način poučile, kako delovati naprej.

Na področju zdravja in počutja v prvi polovici leta ne bo najbolj blesteče. Zaradi malomarnosti ter površnosti se lahko pojavi marsikakšna zdravstvena težava. Mars vas bo ves čas preskušal, kar prinaša neugodne vibracije ter poudarjeno pazljivost pred nezgodami. Bodite v zimskem obdobju bolj previdni, kaj jeste in nadzirajte svoj življenjski slog. Le redna vadba vam lahko pomaga premagati notranje in zunanje napetosti. Če imate težave s težo v katerikoli smeri, vam bodo najbolj naklonjeni meseci od septembra dalje. Povečana volja in motivacija vodita do dobrih rezultatov.

Možnosti za pozitivne spremembe na področju kariere in financ prihajajo v mesecu oktobru. Za izboljšanje svojega duševnega stanja, ki bo posledica pretiranih obremenitev v zadnjem delu leta uporabite notranjo umirjenost. Želeli boste kotirati visoko, vendar bo potrebno tudi nekaj previdnosti, torej se vam v 2022 brezglavo tveganje odsvetuje. Ljubezensko področje bo zadišalo po strasti in sreči predvsem pri vezanih dvojčkih, ki lahko razmerje tudi poglobite.

RAK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

V letu 2022 ne poslušajte ljudi, ki vam govorijo, da niste na pravi poti, saj je le vaša pot, ki ste si jo začrtali, pot sreče in uspeha. Zanesite se predvsem nase, v najtežjih trenutkih pa se obrnite na ramo bližnjih, ki vam bodo z veseljem pomagali do pravih rešitev.

Zdravje bo dobilo v pomladnih mesecih odlično podobo. Zopet boste polni energije in vse, kar ste se odločili v preteklem letu, boste tudi spremenili. Sedaj boste lažje shujšali, se odrekli slabim razvadam in se večkrat odpravili na kolo ali dolg pohod. V poletnih mesecih se lahko pojavijo prebavne težave, glavobol ali težave s krvnim tlakom, zato bodite v tem obdobju bolj previdni. Če obstaja bolezen, ki močno vpliva na vaše počutje, boste do odgovorov in morda celo rešitev v letu pred vami prišli lažje. 

V prvi polovici leta se boste predajali ustaljenim vzorcem, saj ne boste imeli dovolj energije, da bi na področju dela ali izobraževanja prodrli naprej. Zadnji meseci leta prinašajo odlične poslovne priložnosti. Znali se boste poglobiti v tiste naloge, kjer lahko uporabite svojo kreativnost in z njo dosežete boljši zaslužek. Pojavilo se bo nekaj zavistnežev, na katere pa se tokrat ne boste ozirali, saj boste prepričani, da delate prav. 

LEV

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Prebudite stanje zavesti, ki zahteva premagovanje ega ter poglobitev in zaupanje globljim podzavestnim vidikom, ki vas vodijo k notranjemu zadovoljstvu. Ne mislite, da je nemogoče, da bi v 2022 izboljšali svoje finančno stanje, saj boste znali ujeti tisto priložnost, ki prinaša dodano vrednost.

Nikar pa preveč ne obremenjujte svojega uma in telesa, saj bo stres imel v letu pred vami veliko vlogo pri ustvarjanju škodljivega učinka na vaše zdravje. Ohranjanje zdravega telesa bo ključnega pomena tudi za ohranjanje zdravega duha, kar je za vas še posebej pomembno. Prepustite se za sprostitev hobijem, kot so petje, ples, usmerite se tudi k športnim dejavnostim, ki so bolj intenzivne, malce borbene. 

Da boste uspešni, bo poskrbela vaša vztrajnost in seveda želja po tem, da pridobite na kariernem področju prednost. V jeseni prihaja občutljivo obdobje, zato se s preventivnimi koraki usmerite v temeljito analizo. V jesenskem obdobju boste potrebovali na kariernem področju konkretne spremembe, v nasprotnem primeru boste čutili otopelost. Ljubezen se bo v drugi polovici leta pomaknila na višjo vibracijo, lažje boste zaupali in razčistili z dvomi.

DEVICA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če si želite več lepote, ravnotežja in urejenosti v življenju, se izognite konfliktnim ljudem, še posebej tistim, ki vam ves čas govorijo, kaj je dobro za vas. Poiščite sami tisto rešitev, ki je ugodna in hkrati simpatična že na prvi pogled.

Energija leta 2022 vam bo na področju zdravja pomagala odpraviti več težav, tako fizično kot tudi psihično. Če boste takrat, ko imate težave veliko brskali po spletu in iskali nezanesljive informacije se boste morda počutili še slabše. Ne razpravljajte, ampak se soočite, če bo to potrebno. Rast energije in fizična moč se bosta povečali v drugi polovici leta, ko boste pripravljeni tudi na bolj intenzivne športne dejavnosti.

V 2022 morate na področju kariere izboljšati svojo rutino in se približati želenemu cilju na lahkotnejši način. S pozitivnim in zdravim umom lahko na področju financ skozi leto ohranite red in disciplino. Potrebno pa bo postaviti si bolj realne, a še vedno donosne cilje, saj vas lahko pretiran perfekcionizem še posebej v oktobru in novembru drago stane.

TEHTNICA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Dovolite si ljubiti in biti ljubljeni. Predajte se globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši notranjosti. Pokažite sebi pravo smer, vztrajate do konca in začutili boste srečo, ki jo boste sposobni deliti tudi z drugimi.

Vaša krivulja zdravja bo ostala skozi 2022 skoraj nespremenjena. Čeprav ni na vidiku nobene resne bolezni, vas lahko večkrat doletijo majhne zdravstvene težave. V pomladnih mesecih prihaja ogromno pozitivnih sprememb, za katere se boste odločili na področju osebne rasti. V zadnjih mesecih leta se vas lahko dotakneta stres in nemir, vendar boste znali s svojim optimizmom težave premagati tako, da se boste usmerili k jogi in meditaciji. 

Če menite, da vaše težave, ki se kopičijo na področju kariere in zmedene misli, ki nimajo dovolj odgovorov motijo vaš duševni mir, se poglobite vase in bodite strogi do sebe. Prekomerno delo vas ne bo preveč obremenilo, če boste dovolj dobro plačani. Vendar si boste kljub temu morali vzeti čas zase in poskušati delovati bolj aktivno. Finančno področje bo najbolj ugodno v jesenskih mesecih, ko boste znali poudariti svojo dodano vrednost in zahtevati več. Najbolj ugoden mesec, v katerem bi bilo dobro vplačati kakšno srečko bo oktober.

ŠKORPIJON

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Ste borbenega duha in optimistični. Točno veste, kaj hočete, zato imate v 2022 možnost, da vam uspe. Nikakor ne dovolite negativnim komentarjem, da vas spravijo v slabo voljo. Ozirajte se tja, kjer boste dobro sprejeti ter cenjeni.

Leto 2022 vam bo prineslo nihajoče počutje in nekaj manjših prelomnic na področju zdravja in osebne rasti. Če študirate ali delate več, kot je običajno, se boste morali osredotočiti na umiritev telesa in duha. Leto bo najbolj ugodno za tiste škorpijone, ki ste se dolgo borili s kakšno kronično boleznijo. Prihajajo olajšanja in pri nekaterih celo manjše ozdravitve. 

Na področju kariere boste želeli zmagovati, zato se lahko, še posebej na začetku leta pojavijo obdobja utrujenosti in izčrpanosti. Da se izognete neugodnim spremembam, morate biti pozorni na svoje urejene misli, ne samo iskati zaslužka za vsako ceno. Zadnje mesece v letu boste najbolj pogumni. Energije bodo povezane s poglabljanjem vase in odpiranjem zavesti, čas pa vam bo pokazal, kako daleč se boste lahko zavihteli na karierni lestvici. Ljubezen vas bo skozi leto spodbujala k temu, da ostajate strastni in nagajivi.

STRELEC

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Preveč pritiskate na druge, ker je v vas močna želja po napredku in dosežkih, zato drugi za vas ne naredijo dovolj, kar vas posledično vodi v nezadovoljstvo. Zato čim prej postavite sebe na prvo mesto. Prenehajte se ukvarjati z nepomembnimi zadevami, raje poudarite, kar je za vas pomembno.

Letošnje leto bo za zdravje in počutje zelo ugodno. Večkrat boste raje ostali sami in se duševno razvijali, kar bo zelo pozitivno vplivalo na vas. Če se boste potrudili, da ostanete v kondiciji in se držite pravil glede zdrave prehrane, si lahko obetate skozi leto odlično počutje. V svoj vsakdan vključite vadbo ali jogo, to vas bo tudi notranje umirilo. 

Od aprila do julija bodite na kariernem področju bolj previdni, saj se vam nakazuje nekaj nerodnih situacij, ki se lahko ob neprevidnosti slabo končajo. Leto se bo končalo z dobrim razpoloženjem in počutjem. Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti in s tem združili prijetno s koristnim. Ljubezen bo tista, ki vas bo navdihovala, in tokrat si avantur ne boste želeli. Presenečali boste z željo po resnosti.

KOZOROG

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Znebite se navezanosti na stare načine vedenja, vzorce, s katerimi se vedno znova lotevate stvari na enak način, togosti in neprožnosti in navezanosti na določene zamisli, ki vam le kradejo energijo.

V 2022 boste stopili vitalni in umirjeni, vendar ne bodite presenečeni, če v sredini leta nastane turbulenca na področju zdravja. Pojavi se lahko večje zdravstveno vprašanje, ki lahko postane razlog za skrb. Zaradi prekomernega dela in neredne rutine lahko postanete telesno bolj občutljivi. Potrudite se, da izboljšate svojo rutino, tako se lahko znebite številnih zdravstvenih težav in notranje napetosti. 

Prekomerna obremenitev na področju kariere v letu pred vami ne bo najbolj zaželena. Določite si bolj stroga pravila, da boste spremenili svojo rutino in začnite delovati bolj osredotočeno. Svež zrak in zelenje bo najboljše zdravilo po stresnih obdobjih zaradi nakopičenih obveznosti. V zadnjih mesecih leta se bo vaša samozavest povečala, finančno stanje pa bo zaradi pretirane želje po zapravljanju področje, ki vas bo malce  obremenjevalo.

VODNAR

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Izkoristite sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog, mask ali psihološke drame, ter moč uporabite za obvladanje sebe in svoje notranjosti. V letu pred vami boste deležni več srečnih obdobij, ki bodo pustila pravi pečat.

Začetek leta bo odličen, zelo boste vitalni, zato se boste tako duševno kot fizično počutili zelo zdravi. Vendar se v tem času raje izogibajte pretiranemu pitju alkohola, saj bi vam lahko na plano udarile številne neljube dogodivščine iz preteklosti. Sredi leta morate ostati zelo previdni glede svojega zdravja, saj bo Mars skušal poudariti razdražljivost. V zimskem obdobju lahko prekomerno delo in uživanje nezdrave hrane povzroči zdravstvene težave, povezane s prebavili. Vendar se ne bojte, saj imate visok prag bolečine, poleg tega znate biti tudi v najhujši situaciji optimistični.

Poslovne obveznosti se bodo stopnjevale in najboljše obdobje za rast na področju dela ali študija lahko pričakujete v pomladnih mesecih. Vaš um bo hrepenel po novih razsežnostih, želeli boste tekmovati in seveda tudi zmagati. Omogočeno vam bo hitro delovanje, ničesar se ne boste ustrašili, najbolj prodorni in iznajdljivi pa boste v mesecu novembru.

RIBI

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Obdajte se z ljudmi, ki so enako močni in sposobni kot vi, če ne močnejši, sicer se boste v samoti dolgočasili. V 2022 je pomembno, da se odprete novim prijemom, sproščenosti in sledite tistim sanjam, ki jih lahko popeljete v realnost.

V začetku leta bi se morali bolj osredotočiti na svoje zdravje. Soočali se boste z nekaterimi težavami, večinoma povezanimi s preteklostjo in močno trpeli zaradi stresa. Zaradi poslabšanja telesnega zdravja, se lahko posledično zmanjša tudi vaša učinkovitost na ostalih področjih. V letu pred vami se izogibajte prehranjevanju v restavracijah, še posebej s hitro prehrano, saj bo to zelo negativno vplivalo na vaše zdravje. V svojo prehrano vključite več vitaminov in mineralov, saj vam lahko pomagajo odpraviti številne zdravstvene težave. 

Jupiter vas bo v pomladnih mesecih na področju dela in denarja popeljal v prijeten vrtiljak dogodkov, ki se bodo odvijali hitreje. Znali boste slediti, analizirati in se odločiti, katero pot bi bilo bolj smiselno ubrati. Zavistnim sodelavcem se tokrat skušajte izogniti, saj lahko zelo slabo vplivajo na vašo samozavest ter samopodobo.

(Horoskop.si)

Komentarjev 2
  • Avatar Anstanolla
    Anstanolla 00:11 20.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Lynn_Smith 09:23 19.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦