Magazin > Horoskop in Numerologija
1347 ogledov

Vroči horoskop za teden od 10. do 16. junija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kaj pravijo ljubezenske zvezde?

OVEN
Če boste želeli uživati, se boste morali v tem tednu malo bolj potruditi in sprejeti določen izziv, ki se vam bo ponujal. Vsekakor si želite več pozornosti in naklonjenosti. Prepustite se situaciji, v kateri se boste znašli in enostavno uživajte. Zaupajte svoji intuiciji in delujte na podlagi vaših instinktov.

Ljubezen: 4
Seks: 3

BIK
Odpravite se v mesto, navezujte stike z ljudmi in prav lahko boste doživeli zelo strasten teden. Vaš naravni dar za govor in zanimanje za najrazličnejše stvari vam bosta pomagala, da boste še hitreje sklepali poznanstva. Okolica vas bo z veseljem poslušala, kar bo vodilo do nove romance. Sprostite se in vse bo potekalo tako, kot je treba.

Ljubezen: 4
Seks: 6

DVOJČKA
Ne bodite presenečeni, če vas bo partner malce izkoristil. To bo pravzaprav le poklon. Čaka vaju strasten in vroč teden, bila bosta brez kakršnihkoli zadržkov. Prepustite se in uživajte. Potrudite se, da boste vse, kar boste prejeli, v enaki meri tudi vrnili. To bo partnerja bolj vzburilo, kot si lahko mislite. 

Ljubezen: 5
Seks: 6

RAK
Če ste samski pripravljeni uživati v družbi neke osebe brez dolgotrajne veze, se boste ta teden imeli neizmerno lepo. Vezani pa v tem tednu nikar ne preverjajte partnerjeve zvestobe, saj se vam to utegne še kako maščevati. Raje se mu popolnoma predajte in doživeli boste vroče noči. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

LEV
Ta teden pričakujte nepričakovano. Vsi vaši načrti bodo namreč padli v vodo. Pri načrtovanju zato ne bodite tako zavzeti. Partner vas utegne presenetiti z nečim izjemno romantičnim. Prepustite mu vajeti. Dopustite mu, da bo vodil igro in verjemite, da boste nagrajeni. A nikar ne pozabite povrniti usluge.

Ljubezen: 6
Seks: 5

DEVICA
Dobili boste zanimivo povabilo, z neko osebo boste lahko preživeli prav nepozaben konec tedna. Sprejmite izziv, a vseeno ostanite malce zadržani. Odločite se za igriv odnos, težite k zabavi in uživajte v tem koncu tedna brez zavor. Odpravite se brez posebnih želja in pričakovanj ter se prepustite toku.

Ljubezen: 3
Seks: 6

TEHTNICA
Vezani boste v družbi partnerja uživali brez vsakršnih skrbi. Izkoristite teden, ki vama bo na področju ljubezni in spolnosti naklonjen. Med rjuhe vnesita nekaj svežine in preizkusita nove položaje. Samski boste ta teden iskali predvsem romantično sorodno dušo. Spolnost sama vas ne bo pretirano privlačila. 

Ljubezen: 4
Seks: 4

ŠKORPIJON
V tem tednu se boste samski potikali po nenavadnih mestih, saj boste upali, da boste tako našli ljubezen. Vsekakor kar poskusite. Zaradi vaše privlačnosti se bo vsekakor lahko zgodilo, da boste spoznali osebo, s katero si boste nato krajšali večerne urice. Vezanim v tem tednu spolnost ne bo veliko pomenila, zato se boste umikali od partnerja. 

Ljubezen: 4
Seks: 2

STRELEC
Preživljanje časa z ljudmi, ki jih ne razumete, je za vas zelo stresno. A nikar ne obupajte. Poglejte na situacijo z druge strani in morda boste videli tudi možnost za romanco z neko osebo. Morda vam bo neka oseba postala všeč. Pustite se presenetiti, zvezde vam bodo v tem tednu naklonjene tako na področju ljubezni kot spolnosti.

Ljubezen: 6
Seks: 5

KOZOROG
Ta teden bo vaš, saj boste kar žareli. Preživite nepozaben konec tedna s posebno osebo. Vezani boste v objemu svojega partnerja uživali kot že dolgo ne. Enostavno vas bo prevzel in ne boste se mu mogli upreti. Samski pa boste teden najverjetneje preživeli v družbi osebe, ki jo boste šele spoznali. Ujela se bosta tako čustveno kot spolno.

Ljubezen: 6
Seks: 6

VODNAR
Teden vam ne bo naklonjen, saj boste zaradi nenehnih težav na delovnem mestu in v družini nezmožni izpolniti pričakovanja vašega partnerja. Situacija vas bo še bolj izčrpala, ko bo partner jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Ne obremenjujte se preveč, tudi to obdobje bo kmalu minilo. Tudi samski na področju ljubezni in spolnosti v tem tednu ne smete pričakovati veliko. 

Ljubezen: 2
Seks: 1

RIBI
Vezani boste v tem tednu več pozornosti namenjali romantiki kot spolnosti. Partner nad tem sicer ne bo pretirano navdušen, kljub temu pa bo z vami sodeloval. Samski pa boste takoj želeli preiti na seks. Do zapeljevanja in predigre vam ne bo veliko. Na srečo vam bo vaš svoboden duh odprl več možnosti, tako da vam bo tokrat tudi uspelo. 

Ljubezen: 3
Seks: 3

Komentarjev 1
  • Sienna_Lowrie 15:41 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začnee zaslužiti s tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com