Magazin > Horoskop in Numerologija
1284 ogledov

Vroči horoskop za teden od 19. 8. do 25. avgusta 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo astrologi.

OVEN
Prekipevali boste od energije. Veliko truda boste posvečali ohranjanju mladostnega videza in ponosni boste na svoje telo. Vaša spolna moč, ki jo bo že od daleč čutiti, bo privlačna kot magnet. Ne bo je sile, ki bi vas tokrat lahko ustavila. Kot ljubimec pa boste strastni in vzdržljivi ter ves čas v središču pozornosti.

Ljubezen: 3
Seks: 5

BIK
Pri spolnosti si boste vendarle vzeli dovolj časa za spoznavanje in raziskovanje partnerjevih želja. Ne le na telesni, tudi na duhovni ravni. To vama bo pomagalo, da bosta res uživala drug z drugim. Prekrasno se bosta počutila v družbi drug drugega, saj bosta uskladila vajine želje in pričakovanja. Čudovito!

Ljubezen: 6
Seks: 5

DVOJČKA
Prekipevali boste od poželenja. Tudi drugi bodo v vas opazili vašo ognjevito strast. To svojo sposobnost boste izrabili tudi za nadvlado nad šibkejšim od sebe. Pri iskanju zadovoljitve svojih spolnih potreb pa boste lahko zašli celo v skrajnosti. Zelo skrivnostno boste skrivali svoja čustva, medtem ko boste čustva drugih ljudi poznali zelo dobro.

Ljubezen: 3
Seks: 5

RAK
Izredno zahtevni boste do svojega partnerja, po drugi strani pa boste tudi spreten ljubimec, z izredno močnim spolnim nagonom. Ne boste potrebovali nobenih posebnih priprav na seks. Tudi samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a se boste morali za seks veliko bolj potruditi. Največ možnosti boste imeli v petek.

Ljubezen: 4
Seks: 5

LEV
Vezani boste partnerju končno zaupali, kakšne so vaše spolne fantazije. Morda boste ob tem prav prijetno presenečeni, saj bo lahko temu sledila izpolnitev vaših želja. Samski pa si boste v začetku tedna veliko obetali, a žal boste hitro spoznali, da prav zlahka ne bo šlo. Vzemite si čas in uživajte.

Ljubezen: 3
Seks: 4

DEVICA
Močno se boste trudili, da bi dosegli popolno povezanost s svojim partnerjem. Prišlo bo do nekaterih izjemno vznemirljivih trenutkov v vašem spolnem življenju. Oblikovali boste uspešno ljubezensko razmerje. Na vas bodo vplivale tudi nekatere močne in pomembne spremembe.

Ljubezen: 5
Seks: 5

TEHTNICA
Partnerju boste pokazali svojo najbolj romantično podobo. To pa bo s seboj prineslo nepozabno ljubljenje, ki si ga boste zapomnili za kar nekaj časa. Obstaja možnost, da boste zaradi tega tudi bolj sproščeni v postelji in ne boste dovolili, da bi vas ovirale skrbi. Pozabite na pretekle neprijetne izkušnje.

Ljubezen: 6
Seks: 6

ŠKORPIJON
Teden bo minil v znamenju zbeganosti, nemoči in prevelikih pričakovanj. Vse skupaj pa bo vodilo v razočaranje. Še najbolje bi bilo, da bi malce pozabili na vse skupaj. Počakajte, da se bo megla razkadila in šele nato ukrepajte. Malce boste v dvomih, a zato za partnerja ne boste nič manj privlačni. Pazite le, da ne boste preveč nervozni.

Ljubezen: 2
Seks: 3

STRELEC
Možnosti za avanturo se vam bodo ponujale na različnih mestih, vas pa bo nekaj držalo nazaj. Morda bodo za to kriva čustva, ki jih še vedno gojite do nekdanjega partnerja. Prav je, da želite najprej zaceliti srčne rane, a bi bilo to morda lažje z nekom ob strani. Stopite korak naprej in presenečeni boste.

Ljubezen: 4
Seks. 2

KOZOROG
Samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na ljubljenje. Edina težava je ta, da boste prepogosto fizično privlačnost mešali z zaljubljenostjo. Vezani pa si boste ob koncu tedna privoščili nekaj uric dolgo predigro in s tem boste popolnoma navdušili partnerja. Potem pa se lahko skupaj odpravita v savno, saj bi to vajino počutje še izboljšalo.

Ljubezen: 5
Seks: 6


VODNAR
Vezani boste v prvi polovici tedna na višku z energijo, partner pa bo moral biti ves čas pripravljen, saj ne boste imeli časa čakati! Če niste v zvezi, boste ta konec tedna zelo intenzivno občutili spolno energijo, saj bo pri vas na višku. Prav zato bo za vas pomembno, da boste našli vzdržljivega ljubimca, saj boste nenasitni.

Ljubezen: 3
Seks: 5

RIBI
Največjo težavo bo tokrat predstavljala vaša sebičnost. Vaše želje vam bodo tako pomembne, da vam še na misel ne bo prišlo, da si morda vaš partner želi česa drugega. Če pa ne boste deležni dovolj velike pozornosti, boste užaljeni in se boste počutili zavrnjene ter neljubljene. Nikar ne pretiravajte!

Ljubezen: 2
Seks: 1

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.