Magazin > Horoskop in Numerologija
394 ogledov

"Vsak astrolog bi mu svetoval previdnost"

michael schumacher EPA
Ena od naših najslavnejših astrologinj Ema Kurent je Michaelu Schumacherju pogledala v zvezde.

karta | Avtor: Ema Kurent/Facebook Ema Kurent/Facebook
Svet še vedno trepeta za življenje dirkaške legende Michaela Schumacherja. Po nesreči v francoskih Alpah, ko je z veliko hitrostjo z glavo zadel ob kamen, je Nemec še vedno v komi. Utrpel je hude poškodbe možganov. Kako se bo zanj izteklo, zdravniki ne upajo napovedati. Astrologinja Ema Kurent pa je preverila, kako so bile Schumiju v nedeljo naklonjene zvezde.

"Michael Schumacher, rojen ob polni luni, s Soncem na 12 Kozoroga, Luno na 10 Raka. Tranzitni Pluton sedaj na 11 Kozoroga. Vsak astrolog bi mu v tem kritičnem obdobju svetoval previdnost, še zlasti na včerajšnji dan (zapis je bil objavljen včeraj, op., a.), ko je to planetno strukturo aktiviral tranzitni Mars v kvadratu na 10 Tehtnice. V opoziciji pa – za krono vsega – Uran, ki je bil včeraj v mundanem kvadratu s Soncem in Merkurjem,“ je zapisala na Facebooku.

"Kritičen datum je 1. januar"

"V notranjem krogu je njegova natalna karta, v sredinskem krogu so tranziti, v zunanjem progresije – opazili boste popolnoma eksakten kvadrat pr. Sonca s pr. Neptunom (28°40´ Vodnarja in Škorpijona), ob času padca pa ascendent v konjunkciji z Neptunom = usodna zmota ... In posledično hematom (Neptun), tr. Mars pa sedaj še naprej aplicira v kvadrat z njegovim Soncem, kar nakazuje operacije, kritičen datum pa bo seveda 1. januar, ko bo dovršen mlaj. Kakorkoli, če imate planete in druge senzitivne točke na 10–12 kardinalnih znamenj (Rak, Tehtnica, Kozorog, Oven), bodite previdni, ne tvegajte brez potrebe. Nesreča v teh dneh ne počiva.“

Komentarjev 9
  • Andrej Ropret 22:52 31.december 2013.

    Naši vrli astrologi napovedujejo preteklost...slava jim!p.s. take so včasih po-tunkali v Ljubljanico...

  • mark.kralj 22:12 31.december 2013.

    SLAVNA ASTROLOGINJA.?!! Pa kaj vam je??? Antipatična da bolj ne bi mogla bit !

  • Žurnalček 14:25 31.december 2013.

    No tole je pa VIŠEK DANAŠNJEGA SVINJANJA VAŠIH NOVINARJEV na portalu. Kva vam je , as te pijan al kaj ? Zakaj mene ne vprašate , jaz sem namreč vedel v kateri kamenček bo udaril ?