Magazin
27 ogledov

Iz dolgočasja v strastno zabavo

erot istock m Žurnal24 main
V ljubljanskem hotelu sem s sodelavcem prisostvovala nekemu dolgočasnemu predavanju. Samo pogled k njemu mi je povedal, da se počuti podobno.

Takrat je vstal, mi namignil naj pridem ven in odšel. Hitro sem krenila za njim, saj sem vedela, kaj mu roji po glavi, zelo pa me je zanimalo, kje si je vse skupaj zamislil. Že kar nekaj časa sva bila z Gregorjem ljubimca in zares sva se dala dol že marsikje. Ko sem stopila na hodnik, je pred menoj stal varnostnik, Grega pa se mi je smehljal izza vogala. Stopila sem k njemu in ga začudeno pogledala, kaj si je izmislil tokrat. Očitno je ob prihodu opazil sobo za orodje in čistila in pomislil, da je čas za novo avanturo. Tudi sama sem bolj utrgane narave, zato ne čudi dejstvo, da sva se že naslednjo sekundo v tistem malem, tesnem prostoru grabila kot prava pohotneža. Z njim mi je bila vsaka minuta polna želje po seksu, čeprav sicer nisem ne vem kakšna potrebnica, toda ob njemu enostavno začutim neustavljivo privlačnost, ki me kar vleče k njemu. In kako zna ta človek zadovoljiti, uhhhh!
Še dobro, da sem imela na sebi obleko, kajti slačenje v tistem malem prostorčku ni prišlo v poštev. Oblekica pa se je tako lepo dvignila do bokov, kjer sem jo prevzela v svoje roke in tako dala Gregorju več maneverskega prostora. Zelo je bil vesel, ko je lahko položil svoje roke na moji ritnici. Grega je nor na mojo rit in kadarkoli lahko, me tudi v službi prime zanjo. Prav nič me ne moti, saj se ob tem počutim neznansko privlačno, pa tudi prime me samo takrat, ko sva sama.

Iz ust mi je ušlo, da morava pohiteti, saj bo predavanja vsak čas konec in kaj hitro bi lahko prišel kdo pospravljat, potem pa ... Kaj dosti dela z mojimi tangicami si ni dal opraviti. Hitro so zdrknile vstran, njegovi prsti pa na vlažno muco, ki je bila že zdavnaj pripravljena na tisto, kar je sledilo. Odpel si je zadrgo in s težavo ven potegnil svojega tiča, ki je bil že pošteno trd. Hitro sem ga začutila med stegni, ko je z njim iskal pravo smer. Zares se je bilo težko kakorkoli obrniti ali prestopiti v tisti mali škatlici. Kljub vsemu pa sem se nekako uspela z ritnicami prisloniti ob stojalo za metle in oviti noge okoli Gregorja. Ko je prvič potisnil svojega korenjaka globoko v vlažno luknjico, sem zunaj zaslišala ljudi, ki so očitno končali s predavanjem in že odhajali domov oziroma še prej na pijačo v hotelski bife.

Toda postalo je tako lepo, da se nisem več obremenjevala s tem, ali naju bo kdo zalotil. Gregor je ves čas držal za kljuko in poskakoval na mestu, kolikor je le lahko. Nisem več vedela, kako naj se še postavim, saj me je v nogo pričel grabiti krč, pa tudi njemu ni bilo kaj preveč udobno. Kljub vsemu pa sva se strašansko zabavala in se nasmihala najini norosti, ki naju je spravila v ta položaj. Prijela me je strašanska želja po tem, da bi mu ga noro posesala, saj bi ga s tem spravila ob pamet, on pa ne bi smel izpustiti niti najmanjšega glasu iz sebe. Bolj ko sem razmišljala, kako bi to storila, manj se mi je svitalo, kako naj se postavim. Nenadoma je ob mojem premikanju padlo stojalo, kar je povzročilo kar nekaj hrupa, a so bili tisti zunaj k sreči še bolj glasni. Naenkrat je nastalo kar nekaj prostora in brez težav sem se z usti dokopala do tako željenega cilja. Tokrat sem z golo ritjo sedela na vedru za vodo kot bi bila na stranišču, v roki pred obrazom pa sem imela njegovega lepotca, ki je komaj čakal na pošteno obdelavo. Takrat sem prvič v življenju videla tipa, ki si pokriva usta, da ne bi bil preglasen, in bila sem navdušena, saj je bila to posledica moje kvalitetne obdelave. Z jezikom sem nalašč opletala okoli nabrekle glavice, ki je najbolj občutljiv del moškega telesa, in vrh jezika celo potisnila v malo luknjico, da je pošteno odskočil. V tistem trenutku pa je storil nekaj nepričakovanega. Očitno sem ga tako močno zdražila, da me je grobo prijel za čop in me pričel potiskati k sebi. Pomislila sem, da se bom zadušila, če njegov prijem ne bo popustil, a vedela sem, da sem dobila, kar sem iskala. Z rokama sem se oprla na njegove noge in se odrivala od njega, toda bil je močnejši in seveda napolnil moja usta in grlo do zadnjega kotička. Najprej samo s svojim velikim udom, nato pa kaj hitro še z njegovo vsebino. Prav nič se nisem pritoževala, saj sem sama izzivala, ko pa sva nekako vendarle uspela priti tudi ven, sem se na cesti smejala sama sebi in svoji neumnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.