Magazin
88 ogledov

Iz sanj naravnost nanj

null Žurnal24 main
Želela sem se na lastne oči prepričati, ali ga lahko med spanjem spravim pokonci. Prijalo mu je, potem pa sem se hitro nasadila nanj.

Prebudila sem se še vsa omamljena od prijetnega večera, ki se je zavlekel pozno v noč in povzročil to, da so moje oči uzrle meglen pogled na mednožje mojega novega ljubimca. Saj sem bila že prejšnji večer takole blizu, toda bila je tema, tokrat pa so sončni žarki že prodirali skozi motne zavese in odkrivali še nevideno. Še vedno je spal in dovolila sem si prav počasi in nežno odstrniti njegove spodnjice, da bi preverila, s čim sem imela opravka. Niti trznil ni, ko sem s prsti odmaknila tesno elastiko pod njegovim trebuhom. Previdno sem dvignila glavo in se naslajala ob pogledu na njegovega mačkona, ki je bil zares precejšen.

V meni se je prebudilo neko poželenje in enostavno morala sem se ga dotakniti. Še naprej je spal kot dojenček, zato sem postajala vse bolj pogumna. Zelo previdno sem se ga dotaknila z blazinicami prstov in med nogami takoj začutila prijetno ščemenje. Začela sem ga božati, in ker se še vedno ni premaknil niti za milimeter, sem ga počasi celega prijela v roko. Zanimalo me je namreč, kako dolgo bi potrebovala, da bi se postavil pokonci. Sicer pa nisem vedela, ali se v spanju sploh lahko. Hehehe, pa se je. Začel se je počasi spravljati k sebi, nato pa sem si ga celo dovolila poljubiti. Takrat je moj utrujeni jahač prvič začel kazati znake prebujanja, vendar se mu niti sanjalo še ni, kaj se mu dogaja. Pomislila sem, da bi bilo verjetno sanjsko za vsakega fanta, ko bi se prebudil s trdim tičem v ustih svoje ljubice, nato pa nagajivo krenila z usti proti njemu.

Ko so moje ustnice objele rožnato glavico, je prvikrat na obrazu naredil grimaso, oči pa je imel še vedno zaprte. Počasi sem polzela navzdol in umikala jezik, da ga ne bi preveč drgnilo, toda moje poželenje je preraslo vse okvire mehkega pristopa. Začela sem ga sesati in oblizovati, da je kaj hitro odprl oči. Sprva je bil videti povsem prestrašen, nato pa je vendarle prišel k sebi in začel omenjati Boga ter ostala nadnaravna bitja.

 ... kmalu pa sem ga zajahala. © iStockphoto

 
Dobila sem še večje veselje, ko mi je dejal, da se lepše ni prebudil še nikoli v življenju. Rekel je, da sem zagotovo sanjska ženska in bom po dvanajsti uri verjetno za vedno izparela v zrak. Pomirila sem ga, da se to nikakor ne bo zgodilo, in začela prav po mačje plezati nanj. Ko sem končno prilezla do še vedno osuplega obraza, sem mu prilepila strasten poljub, vmes pa z desnico krepko obdelovala njegovega korenjaka, ki se je tisti hip nahajal točno pod mojo tako potrebno mucko. Želela sem si ga naskočiti kot zver, a sem se vendarle nekako uspela zadržati nazaj, saj se je vse skupaj tako lepo odvijalo, da bi bilo škoda trenutek pokvariti s hitrim seksom. Še nekajkrat sva se poljubila, njegove roke pa so končno začele božati moje intimne dele telesa, ki so drhteli od vzburjenja in želje po njih.

Čutila sem, kako so se mu prsti z lahkoto potopili v moje mokro mednožje in oponašali njegov penis, ki pa je bil kljub vsemu še vedno nenadomestljiv. Počasi sem vendarle znižala boke in z močno napetimi ritnicami počepnila proti težko pričakovanemu cilju. Po prvem kontaktu enostavno nisem več zdržala vsega tistega hotenja v svoji glavi in sem takoj sedla povsem do konca. Njegova usta so se na široko odprla in videti je bilo, kot bi pozabil dihati.

Počasi sem se privzdignila, z rokama uprtima v njegove močne prsi, naredila ekstremno pohoten pogled z jezikom na zgornji ustnici in se prav počasi spet nasadila nazaj. Zdelo se mi je, kot bi jemala moč iz njegovega uda, ki se je spremenil v nezlomljivo kopje v meni. Najina jezika sta se spet prepletla, z nabreklimi bradavičkami sem se dotaknila njegove gole kože in v istem hipu začutila njegov odziv, saj ga je preko celega telesa prešel drget, ki se je končal ravno tam, kjer mi je to najbolj ugajalo. Vedno hitreje sem se začela nabijati na njegovega lepotca, ki mi je tokrat nudil še več zadovoljstva kot prejšnji večer, ko se je vse skupaj odvijalo nekako prehitro in predivje, da bi lahko v tem kaj dlje uživala.

Končno sem imela tisto, po čemer sem tako dolgo hrepenela in s pridom sem želela izkoristiti to darilo. Nalašč sem se privzdignila malce preveč, tako da je zdrknil z mene, nato pa sem mu dovolila, da je zabredel med čvrsti ritnici, ki sem ju s prsti še nekoliko razprla. Stisnila sem ritnici okoli njega in se začela drgniti obenj, da je še kako dobro začutil tisto malo luknjico, po kateri hrepenijo prav vsi fantje. Bil je v deliriju, prav tako pa tudi jaz, ki sem znova sedla nanj s svojo vročo žemljico in uprizorila napad brez vrnitve ali ustavljanja. Tako podivjana še nikoli nisem bila, in ko nama je prihajalo, se še kar nekaj časa nisva zavedala, kaj naju je pravzaprav doletelo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.