Magazin
21 ogledov

Izkoristite počitniške tečaje

fantek Shutterstock
Prosti čas lahko zapolnite tudi z učenjem glasbenih inštrumentov.

Prazniki in šolske počitnice prinašajo več prostega časa. Zapolnite ga lahko s številnimi zanimivimi delavnicami in tečaji, kar nekaj zabave pa vam bo zagotovo prinesla tudi noč čarovnic. Ponujamo vam nekaj idej, kako počitnice preživeti čim bolj ustvarjalno.

Delavnica igranja kitare

V ljubljanski glasbeni šoli Muzikaviva med 2. in 4. novembrom organizirajo otroško delavnico igranja kitare. Cena tečaja je 40 evrov, za doplačilo pa vam ponujajo tudi varstvo in/ali tečaj klavirja. Več informacij najdete na spletni strani glasbene šole Muzikaviva.si.

V Mariboru fotopočitnice

Med 2. in 4. novembrom bo zabavno tudi v Mariboru, saj se bodo otroci, ki obiskujejo osnovno šolo, lahko udeležili fotografske delavnice oziroma fototečaja z naslovom Foto počitnice. Na tečaju se bodo otroci spoznali z osnovami fotografije, za udeležbo pa boste odšteli 20 evrov. Dodatne informacije najdete na Fotomedia.si.

Ples in varstvo hkrati

Ljubljanski Plesni studio Tina med počitnicami ponuja plesno varstvo za mlajše osnovnošolske otroke. Cena programa od 2. do 4. novembra je 109 evrov, otrokom pa bodo poleg varstva in hrane zagotovili predvsem ure plesa, ustvarjanja, telovadbe, učenja angleščine in druženja z vrstniki. Program bodo vodili strokovnjaki, zato ste lahko brez skrbi. Prijave sprejemajo na spletni strani Ples-tina.com.

Otroci obožujejo ustvarjanje kostumov, zbiranje pisanih jesenskih listov, izdelovanje majhnih pošasti iz kostanjev in rezljanje oranžnih buč. Noč čarovnic je kot naročena za počitnice, saj boste z dejavnostmi, ki so z njo povezane, otroka lahko zabavali ure in ure. Za piko na i lahko skupaj z njim organizirate tematsko zabavo zanj in za njegove prijatelje, na katero naj pridejo oblečeni v kostume. Že nekaj preproste dekoracije bo dovolj, da se bodo imeli naravnost odlično.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.