Magazin > Joonglaa
138708 ogledov

Poglejte, kakšno hišo si je kupil ta slovenski Instagram parček

instagram @luka.pasic
Valerija Slapnik in njen zaročenec Luka Pašič sta imeni, ki sta bili pred kratkim znani samo navdušencem in navdušenkam nad fitnesom. Sedaj jima na spletni platformi Instagram skupno sledi že skoraj pol milijona ljudi, pred kratkim pa sta si kupila prvo hišo. Preberite, kaj sta o tem povedala…

Si tudi ti navdušenec ali navdušenka nad fitnesom? Dviguješ uteži, se ukvarjaš z bodybuildingom ali kakšnim drugim športom? Le še danes imaš čas, da se prijaviš na Joonglaa Star Show in Sloveniji pokažeš svoj talent! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s say it like this...it’s never boring 😅🥰♥️ . . . . . . . . #couple #fun #together #goals #love #pictureoftheday #loveyou #family #dubai

A post shared by ➡L U K A P A S I C ® (@luka.pasic) on

Ta simpatični parček se je sprva profesionalno ukvarjal s fitnesom in zdravo prehrano. Na družbenih omrežjih sta objavljala različne nasvete, kako pravilno izvajati določene vaje, različne zdrave recepte in podobno. Luka je bil leta 2016 tudi tekmovalec šova Survivor Slovenija, pred kratkim pa sta se z zaročenko Valerijo vrgla tudi v vode fotografije in video editiranja, s katerim sta na Instagramu dosegla, da se jima skupno število sledilcev približuje številki pol milijona. Trdo delo se očitno izplača, saj sta si privoščila nakup prve hiše.

Da sta nad njuno prvo skupno nepremičnino navdušena, ne skrivata, je pa Valerija na svojem Instagram profilu zapisala: ‘’Dragi moji. V kolikor se spoznate oziroma spremljate nepremičnine, verjetno predvidevate cene le-teh. Glede na to, da je hiša novogradnja, zidana, kvalitetno zgrajena do 4. faze itd. … ni poceni. Samo to lahko povem. Ne govorim rada o denarju, plači in podobnem in teh podatkov nikoli nisem delila z nikomer, ker je to moja osebna stvar ter tudi ne pričakujem, da drugi meni o podobnih zadevah kaj govorijo. Je osebni podatek, tako da prosim spoštujte mojo odločitev. Torej - na vprašanja o ceni ne odgovarjam.’’ Na svojem Instagramu je objavila tudi IG TV post, v katerem s partnerjem govorita o nakupu hiše, in ko pogovor nanese na ceno in provizijo, si namenita pomenljiv pogled.

Prav tako sta povedala, da ne bosta razkrila točne lokacije hiše, zaupala sta le, da sta približno deset minut vožnje od centra Ljubljane. Ker je hiša zgrajena do 4. faze, se sedaj ukvarjata z vsem, kar še manjka, saj upata, da se bosta lahko do oktobra vselila. Navdušeno povesta še, da sta hiško prevzela na njen 30. rojstni dan, za njegov rojstni dan pa načrtujeta vselitev.

koncert, glasba talent šov Magazin Kako osvojiti sanjsko pogodbo in Huawei P40 Pro?

Da imata veliko dela, ni nikakršna skrivnost. Njuna parcela se namreč razteza po več kot 400 kvadratnih metrov, od tega je približno polovica uporabne površine, na voljo pa imata tudi teraso, shrambo in pokrit nadstrešek, kjer je prostora za dva avtomobila. 

Zaupata še, da je hiša kvalitetno zidana, in da ‘’bo zdržala potrese,’’ ob čemer si navihano pomežikneta. Hišo bo v glavnini opremljala Valerija, saj je ona tista, ki ima smisel za estetiko, in da bo opremljala po principu ‘’manj je več’’, saj ji všeč kombinacija svetlih barv z lesom, za Lukca pa se poheca, da je ‘’farbenblind’’.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Jensintella
    Jensintella 01:17 08.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun