Magazin > Joonglaa
295 ogledov

Slava, 15 tisočakov, medijska podpora in nore nagrade, vas mika?

Joonglaa star
Prijave za največji talent show v regiji - JOONGLAA STAR, so že v polnem teku! Do sedaj smo prejeli že več kot 200 zelo zanimivih prijav in razkrijemo vam lahko, da bo v letošnjem Joonglaa Star zelo pestro!

Prijavljajo se namreč zelo raznoliki kandidati in kandidatke, ki štejejo od 15, pa tja do 25 let in v sebi skrivajo najrazličnejše talente. Tako bomo pri Joongli lahko spremljali beauty influencerke, gaming kanale, različne izzive in pranke, pa tudi vlogerk in vlogerjev ne bo manjkalo!

Zmagovalca poleg slave čaka tudi 15.000 evrov vredna POGODBA za sodelovanje s kanalom Joonglaa, ki sodeluje z enim od največjih medijskih portalov pri nas, ZURNALA24.SI, ki te bo prav tako podprl pri tvoji zvezdniški karieri. Poleg tega pa dobiš tudi video opremo in nov mobilni telefon Huawei P40 Pro!

Vse bo potekalo pod budnimi očesi naše zvezdniške žirije - Coolfotra, Alye in Klemna Bunderle.

Še je čas, da jih navdušiš tudi ti! Če si star oziroma stara več kot 15 let, moraš narediti le to:
 

1. Posnemi video, ki ne sme biti daljši od treh minut!

2. V videu se naprej predstavi in nam povej več o sebi ter nam pokaži, kaj znaš!

3. Video je tvoja prijava, zato nam ne pošiljaj le povezave do kakšnega starega videa!

 

Se najdeš v primerih prijav? Meniš, da si ti še boljši? Se ukvarjaš s kakšnim športom, znaš plesati, risati, peti ali imaš kakšen drugačen, morda še ne viden talent? Še je čas, da se prijaviš in postaneš nova Youtube senzacija!

Prijave potekajo do 7.8., vse informacije pa dobiš na Joonglaa.si.

Joonglaa star | Avtor: