Magazin
165 ogledov

Kaj se zdi moškim seksi

Prsi so seksi, a niso edine. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Moški ljubijo žensko telo. A seksi se jim ne zdijo samo prsi in zadnjica, ampak tudi drugi delčki ženskega telesa.

Več raziskav je potrdilo, da moški oči in pričakovanja polagajo na mnogo več kot prsi in zadnjico. Morda prsi in zadnjica res igrajo ključno vlogo, a moški imajo oko za dele telesa, ki jim včasih ženske niti ne namenjajo pozornosti. Kaj na ženskah zelo radi občudujejo moški?

Hrbet. So moški, ki zaradi ženskih hrbtov izgubljajo glavo. Dejstvo pa je, da se goli, vzravnani in negovani ženski hrbti zdijo moškim seksi in senzualni.

Vrat. Za mnoge moške je vrat simbol ženstvenosti in umetnost priča, tako je že tisočletja. Ženski vrat je pač ožji in nežnejši kot moški in moški spol privlači ravno krhkost in nežnost ženskega vratu. Dolgi in visoko speti lasje ali pa kratka fantovska pričeska in odkrit vrat so moški fetiš.

Ramena. Podobno kot vrat so ženska ramena nekaj izredno ženstvenega in nežnega. Mišičasta in široka, "plavalna" ramena zato moške praviloma odbijajo, ob pameti pa jih spravljajo lepo zaokrožena in krhka ramena.

Roke. Ženske zanimajo moške roke, moške zanimajo ženske roke. Roke spomnijo na dotikanje, božanje in seks. Biti morajo negovane in nežne, ozke in z dolgimi prsti. V nasprotju z ženskim prepričanjem je veliko moških, ki se jim dolgi in nalakirani nohti ne zdijo prav nič seksi.

Trebuh. Moški obožujejo ženski trebuh – nekateri imajo raje ploskega, druge bolj vznemirja zaobljen trebušček, zelo senzualen se jim zdi popek. O tem, koliko trebuha naj na ulici kuka izpod majice, pa so mnenja med moškimi deljena.

Boki. Čeprav se veliko ženskam zdi, da so njihovi boki preširoki, imajo moški ženstvene, zaobljene boke radi. Ženska naj bo ženska, menijo moški in ženskam polagajo na srce, naj oblin ne skrivajo pod širokimi oblačili. No, so pa tudi moški, ki stavijo na ženske z ozkimi, fantovskimi boki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.