Magazin
34 ogledov

Kaj vse smo lani pozabljali v hotelih?

hotel Shutterstock
Ključi bugattija, telefon, okrašen z diamanti, in rezervne avtomobilske pnevmatike so le tri nenavadne stvari, ki so jih lani gostje pozabili v enem od britanskih hotelov.

V britanski verigi hotelov Travelodge so lani med drugim našli veliko vrednih, pa tudi nenavadnih stvari.

Ključi in prstani

Ključi prestižnega bugattija, album poštnih znamk, vreden več kot 300 tisoč evrov, dobitni loterijski listič, zaročni prstan, za katerega je "usodni" moški odštel več kot 13 tisoč evrov, ker nekaj prestižnih ur, iphone, okrašen z diamanti …

Živi raki in maske s kraljičino glavo

Med najbolj nenavadne pozabljene predmete zaposleni v hotelu uvrščajo škatlo živih rakov, rezervne avtomobilske pnevmatike, 200 mask z likom kraljice Elizabete II, kostum za Power Rangerja, kar nekaj hišnih ljubljenčkov, med drugim tudi pitona in perzijsko mačko, pa tudi silikonske vsadke za prsi.

Le lani je hotelsko osebje našlo lastnike več kot 76 tisoč pozabljenih plišastih igračk, našli so več kot sedem tisoč knjig priljubljenih "50 odtenkov sive", na drugem mestu najpogosteje pozabljenih knjig pa je pristala prav tako knjižna uspešnica "Moški, ki sovražijo ženske".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.