Magazin
8 ogledov

Kam so šli vsi pravi mačoti?

Se samo dela ali je res še eden izmed redkih? Žurnal24 main
Že res, da nam vse večja enakopravnost med spoloma koristi in si zdaj ženske mnogo lažje utiramo pot po svetu, kot so si jo še pred stotimi leti. Kaj pa je z moškimi?

Me naprej, oni pa nazaj, bi lahko rekli. In ob tem naleteli na krike zgražanja. Ampak pravega, odločnega moškega dandanes ženska res težko najde. Vse več je takih, v katerih lahko najde svojo prijateljico, ne pa partnerja. Ni redkost, da moški več časa preživi pred ogledalom kot ženska, se zmrduje nad svinjskim mesom in klobasicami ter jé le belo piščančje meso in v morje skoči z zatisnjenim nosom.

Da o zapeljevanju niti ne začnemo. Na filmsko osvajanje in taktike zapeljevanja lahko verjetno marsikatera kar pozabi in se stvari raje loti sama. Da bo ženska doživela fatalni pogled, ki ji bo stresel tla pod nogami, je seveda možno, vendar pa je malo verjetno, da bo moški tako samozavestno nadaljeval igro. Bojijo se zavrnitve, zato bo morala zgodbo nadaljevati ženska. S tem izgine ves čar. Vsaka je namreč rada zapeljana, in kar je na moškem najbolj seksi, je njegova samozavest.

Mogoče imamo pa zato tako rade uniforme. Kakršnekoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.