Magazin
12297 ogledov

Kralj Karel III. zbolel za rakom

kralj karel Profimedia
Do nadaljnjega se umika iz javnega življenja.

Britanskemu kralju Karlu III. so diagnosticirali raka, zato bo do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju niso podali, so pa sporočili, da je kralj ostaja optimističen glede zdravljenja, poroča britanski BBC.

V Buckinghamski palači danes niso razkrili, za katero vrsto raka boleha britanski monarh, in kakšna je njegova prognoza. So pa sporočili, da je danes začel z "rednim zdravljenjem".

Nedavno je britanski kralj obiskal bolnišnico; prestal je operacijo zaradi povečane prostate, smo poročali. 

Iz bolnišnice pa je pravkar prišla princesa Kate, ki pa se po operaciji ne počuti dobro. Kakšno je njeno stanje, preberite na tej povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Nevica 08:47 06.februar 2024.

    Kako? Rečeno je bilo, da ima raka na prostati, in da zato o tem odprto govori in ozavešča vse moške naj redno hodijo na preglede - to je bilo par dni nazaj na TV!!! Razen, če ima sedaj še kaj ...prikaži več drugega....Tudi za Kate niso natančno povedali zakaj je imela operacijo želodca.

  • Pepe007 07:56 06.februar 2024.

    Sedaj bomo videli maksimum, ki ga trenutno zmore medicina. Zanimivo, da so mu raka lahko odkrili šele med posegom, čeprav ima verjetno neke preventivne preglede vsakih nekaj mesecev.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:28 05.februar 2024.

    Bolezen ne izbira!