Magazin
2092 ogledov

Kje se seksa po štajerski prestolnici

seks spolnost
1/26
Shutterstock
Poletne oblekice, kratka krila, moške majice, ki poudarijo izklesano telo v vročih mesecih marsikoga ne pustijo hladnega. Mnogi zaljubljenci tako pogosto ne zdržijo (ali pa nočejo zdržati) do doma, da bi se telesnim užitkom predajali med rjuhami, ampak raje izbereje »udobje« avtomobila. Kam se zapeljati, da se bosta nemoteno ljubila pod milim smo preverili po Mariboru in okolici.

Narava na štajerskem koncu ponuja precej možnosti, da najdeta svoj kotiček, ne da bi vaju zmotili pogledi mimoidočih. Maribor je obdan s številnimi bolj ali manj odmaknjenimi gozdovi, zato so ti gotovo prva misel, kam se skriti pred radovedneži. Med najbolj priljubljenimi lokacijami je, ko pade mrak, gotovo Stražunski gozd, ki Tezno povezuje s Pobrežjem. Vanj se iz glavne ceste vije precej neosvetljenih gozdnih potk, ki so čez dan polne sprehajalcev, ponoči pa si tja ne upa vsakdo. Podobno oblegan je bil pred leti tudi Betnavski gozd, kjer sicer zaradi bližine stanovanjskega naselja ni bilo mogoče pričakovati popolnega miru, zdaj pa so v njem uredili pustolovski park in vanj omejili dostop. Zanimivi romantični kotički se najdejo tudi pod Ledino malo pred Radvanjem, a znajo biti zaradi lahkega dostopa precej zasedeni.

Mikavna parkirišča

Nekaj manj si jih drzne ljubezen izkazovati na parkiriščih pod Pohorjem, saj so ta ponekod osvetljena, v bližini pa se nahaja tudi kamp, ki je sicer zelo slabo obiskan, tako da vaju turisti praviloma ne bodo zmotili. Nekaj manj »zanesljivo« je parkirišče na nekdanjem strelišču v Radvanju, saj tod mimo vodi priljubljena sprehajalna pot, predvsem stanovalcev bližnjih blokov. Privlačna lokacija za zaljubljence je tudi parkirišče pred kopališčem Mariborski otok, a se zaradi velikosti parkirišča lahko zgodi, da tam ne boste popolnoma sami.

Nekateri za seks v avtu izkoriščajo tudi okolico Pekrske gorce in gozd nad Obrambnim domom v Pekrah. Skriti kotički pa so tudi na Limbuškem nabrežju. Tega so sicer pred kratkim na novo uredili, tako da je treba avto precej bolje »parkirati« kot pred časom, ko je takoimenovana »čolnarna« samevala.

Romantičen razgled

Mnogi fantje svoja dekleta vozijo tudi na Meljski hrib, ki je med vikendom sicer zelo oblegan zaradi priljubljene »diskoteke«, čez teden pa nanj ne zavije toliko avtomobilom, tako da lahko med seksom pogledujeta tudi na osvetljen nočni Maribor. Podoben razgled si lahko pričarata na vrhu Pohorja, le da zna biti vožnja na vrh zaradi ovinkov nekoliko naporna. Nenazadnje, se lahko na Pohorje odpravita tudi z gondolo, kjer vaju ne bo zmotil nihče. Le pohiteti bosta morala, saj vožnja na vrh traja le sedem minut.

Zanimiva pa naj bi bila tudi vinska cesta od Malečnika proti Vodolam oz. Hrenci, kjer je sicer precej stanovanjskih hiš, a se najdejo tudi potke, kjer ne bosta motila nikogar.

Če vaju zaloti policija, ne bo poceni

Če vaju kdo zaloti in vaju prijavi policiji, spolni užitki namreč ne bodo poceni. Seks na prostem je kazniv in se obravnava kot nespodobno vedenje na javnem prostoru, za katerega je predvidena kazen od 208 do 417 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice