Magazin
163 ogledov

Kje so psi dobrodošli

pes, buldog Pedigree
Ste si med sprehodom s štirinožnim prijateljem kdaj zaželeli kave, kosila ali pa ste hoteli na hitro skočiti v trgovino, pa tega niste storili, ker ga niste hoteli pustiti privezanega zunaj? Preverite, kje so psi dobrodošli.

Pri Pedigreeju so se odločili, da s pomočjo ljubiteljev psov naredijo seznam lokalov, restavracij, trgovin in drugih javnih prostorov, kjer so psi ne le dovoljeni, ampak dobrodošli. Seznam je na volju na Facebook strani Psi so dobrodošli!, kjer lahko sodelujete vsi, ki imate Facebook stran. Če poznate lokale ali druge javne prostore, kjer je bil vaš ljubljenček toplo sprejet, razširite dobro besedo in ga označite na omenjeni spletni strani.

Ljubljana prijazna psom

Prijaznost do psov je razdeljena v štiri kategorije: psom je dovoljen vstop, imajo urejen privez, zagotovljen jim je prigrizek in voda. Seznam pa je razdeljen na regije, kjer trenutno prednjači Osrednjeslovenska regija, saj so v Ljubljani našteli že šestnajst psom prijaznih lokacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.