Magazin
822 ogledov

Klavdiji eden ni zadostoval!

trojček Žurnal24 main
Ne bojte se. Ne gre za tisto trojko iz EU, pač pa za trikotnik zaljubljencev. Hm, morda niti ne zaljubljencev. Bolj za trojko uživačev, ki jim ni mar za predsodke in začudene poglede.

Dolgolasa blondinka Klavdija bi lahko bila manekenka. Morda je kdaj tudi bila, kdo ve, zdaj pa je živela le še za lasten užitek in spolne izkušnje o kakršnih je še nedavno samo sanjala. Mare, nepopravlljiv osvajalec ženskih src, znan po tem, da lahko zapelje skoraj vsako katere se loti in Grega, zabavljač, ki nasmeje še tako zamorjeno žensko dušo. Tisti, ki jih poznajo se ne čudijo več, ko vidijo Klavdijo enkrat z enim drugič z drugim. "Meni tako paše," pove ona in se obesi za vrat tistemu, ki je takrat bližje.  Klavdija rada na glas razpreda kako dobro se je ljubiti z dvema fantoma naenkrat. Šli so celo tako daleč, da so tik za severno mejo posneli pravi pravcati pornič. Film je zaokrožil po spletu in Klavdija se ni prav nič obremenjevala, ko so ji zgrožene prijateljice pošiljale različna sporočila. Znala jim je odpisati, da ne vedo kaj zamujajo, vesela pa je bila seveda nekaj tistih, ki so ji odkrito zavidale.  "Punce, ne veste kako lepo je, ko zavezanih oči moliš vse štiri od sebe in ti eden liže muco, drugi pa nastavlja toplega korenjaka na našobljene ustnice. Oblizuješ vrh tiča in tuhtaš kateri je."

V tistem filmu se je dogajalo prav to. Zavezanih oči je ležala na postelji in imela celo zapestja, ter gležnje privezane na okvir postelje. Mare jo je s svojim ponosom božal po ustnicah, medtem, ko je nasmejani Grega s svojim dolgim jezikom brkljal med njenimi nogami. Boke ji je metalo od postelje, iz grla se ji je trgalo vse več krikov in vzdihljajev, fanta pa sta si dala duška. Človek bi rekel, da jo boli, ko jo Mare ščipa za bradavici, ju grizlja in močno sesa v usta, a videti je bilo, da lepotička še kako uživa. Grega je medtem s svojim jezikom popolno zapolnil vlažno špranjico, njeno telo pa je pričelo vidno, nenadzorovano trzati zdaj sem zdaj tja. Zdaj je že pošteno sesala Maretovega junaka in seveda že zdavnaj ugotovila za katerega gre. Sicer ne zaradi tiča. Ta sta precej podobnih dimenzij in oblike, oba obrezana in, če ju ni imela v roki, ni mogla vedeti kateri je od koga. Je pa dobro poznala Gregov jezik, ki ji je vedno znova znal pričarati nepozabne vrhunce.  Snela sta ji prevezo, jo odvezala od postelje, a le za hip. Le toliko, da se je obrnila na vse štiri, potem sta ji roke in noge privezala nazaj. Takšna so bila navodila režiserja tistega filma, ki so ga posneli v neki hiši na podeželju.

Klavdija je s svojo zapeljivo postavo, še posebej s svojo zadnjico, očarala prav vse, ki so bili poleg. Nabrisal bi jo celo kamerman za katerega so govorili, da je gej. Izdala ga je opazna nabreklina v hlačah, čeprav se je le ta morda pojavila ob pogledu na dva nabrekla korenjaka. Režiser se je presedal na svojem stolu in križal noge, dekleti, zadolženi za make-up, pa sta se muzali in hihitali pri vratih. Vsake toliko sta zgrabili druga drugo za mednožje ali prsi, si privoščili "francoza" in, več kot očitno, vzburjeni opazovali naprej. Tista soba je bila polna pohotnih ljudi z različnimi idejami, ki bi se v trenutku dali dol eden z drugim. Kdo bi jim zameril ob pogledu na strasten prizor, ki so ga snemali. Zatrjevali so, da tako pohotnega filma že dolgo niso posneli. Če sploh kdaj. Videlo se je, da se trojka dobro pozna, vsak ve komu je kaj všeč in da so orgazmi pristni. Ko je Mare nažigal Klavdijo od zadaj in jo z rokami vlekel za zlate lase, si ga je pred njenim obrazom Grega metal na roke in prihajal po njej kot, da ne bo nikoli konec. Tudi ona je kričala v orgazmičnih krčih, Mare pa je prisegal, da jo bo napolnil do zadnjega kotička in jo pošteno udrihal po rdečih ritnicah. Ekipa je bila navdušena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.