Magazin
25 ogledov

Ko hlinite veliki O

Cilj naj bo užitek in ne orgazem. Če pri tem ne boste uspešni, pa še vedno lahko Žurnal24 main
Mnoge od vas ste najverjetneje že kdaj hlinile ekstazo in doživljanje vročega orgazma. Mnoge ste o tem le razmišljale. Veliko vas to počne pogosto, morda vsakič. Lahko moški ugotovi, da blefirate?

Naj vas potolažimo – nikakor vas ne bo mogel ujeti pri tovrstni igri. Nima elektrod in svojega laboratorija, kjer bi meril vaše resnično doživljanje. Vendar pa ni stvar le v tem.

Seks naj bi bil za vas resnično užitek. Pravi moški, ki si vas zasluži, vas bo spoznal do potankosti, in bo točno vedel, kdaj imate mokre hlačke. Če se tudi dobro razumeta in poleg vsega še spolno privlačita, potem imate v roki prave adute za doživljanje najslajših vrhov. Le sprostite se in se predajte.

Krivec za nesproščeno doživljanje najintimnejših trenutkov mnogih žensk v veliki meri nosi pornografska industrija, ki prikazuje hlinjene ekstaze starlet, ki v neskončni agoniji mahajo okrog sebe in kričijo. Resnica pa je (in žal to ve premalo moških in žensk), da tisti trenutek prav nič ne uživajo. To je igra, s katero si služijo kruh.

Zato vam polagamo na srce, da se neobremenjeno sprostite med rjuhami. Če se vam bo povečal srčni utrip in vam bodo nabreknile sramne ustnice ter boste čutile, da ste vlažne, ste na dobri poti proti vrhu ognjenika. Zamižite, prikličite svoje najintimnejše želje in svojemu ljubljenemu pokažite, kako se sami razvajate. Tako bo tudi njemu marsikaj olajšano, saj bo vedel, kaj in kako naj naredi, da vam bo z njim še lepše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.