Magazin
31 ogledov

Ko pride njegov sms

Le kaj ji je pisal? Žurnal24 main
Vznemirjenje, ko zazvoni melodija za sms, lahko hitro zamre, če je vsebina povsem brezvezna. Toliko lepše je, ko vam dragi zaželi le lep dan.

Ne glede na to ali ste sveže zaljubljeni ali ljubezen traja že dalj časa, naj vama sladka sporočila polepšajo dan. V njih pokažite zanimanje za dragega, njegovo počutje, lahko pa mu napišete le kakšno šalo, ki jo razumeta le vidva.

Psihologi namreč potrjujejo, da če boste pisali le o sebi, se bo fant hitro ohladil. Če vam nekdo veliko pomeni, ne pozabite nanj tudi, ko ste polno zaposleni. Za kratko sporočilo se vedno najde čas. Če vam je pisal on, ga ne pustite predolgo čakati z odgovorom. Če bo na sms čakal več kot dve uri, bo mislil da vam ni mar zanj. Pomembno pa je tudi, da pri dopisovanju niste nestrpni, napadalni in dolgočasni.

Slika pove več kot tisoč besed
Razveselite ga z mms-om, v katerem ste ujele trenutek, ki ga bo spomnil na vas. Če ga hočete zapeljati s seksi fotografijami, pa imejte v mislih, da takšne fotografije pogosto pristanejo tam, kjer si sami verjetno ne bi želeli. Za zlorabo fotografij so prevečkrat kriva propadla razmerja. V enim izmed ameriških raziskav so ugotovili, da je več kot tretjina najstnikov in več kot štirideset odstotkov mladih moških dobilo in gledalo zasebne seksi fotografije, na katerih pa seveda ni bilo njihovo dekle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.