Magazin
172 ogledov

Ko reče ljubim te

Žurnal24 main
Vam je fant po enem mesecu vajine zveze že izrekel čarobne besede? Če ob tem prikimavate, potem se raje pripravite na hiter in trd padec na realna tla.

Najnovejše raziskave potrjujejo, da moški veliko hitreje rečejo ljubim te, kot to izrečejo očitno razumnejše ženske. Če se vam zdi, da vaš dragi prehiteva dogodke, je neverjetno navdušen nad vsem, kar počnete, in imate občutek, da ste dobile novega oboževalca, ne pa zavetje ob fantu, s katerim ste upale na resno razmerje, imate po vsej verjetnosti opravka s čustveno nerazsodnim in neizkušenim mladeničem.

 

Fanta je novo razmerje tako prevzelo, da je izgubil tla pod nogami in z mislimi odplaval med oblake ljubezni. Ti pa se bodo prej ali slej razpihali in vaš najdražji, kot pravi on, bo kmalu spoznal realnost, vihar v njegovem srcu pa se bo umiril. Na prvo mesto bo spet prišel razum.

 

In kako bo z vami, ki ste vajene neprestane pozornosti in izkazovanja ljubezni, ki ste jo dobile v tem kratkem času? Verjetno bo prvo vprašanje, kaj ste naredile narobe. A napaka ni v vas, zato se zaradi nenadnega slapu hladnega obnašanja ne smete preveč razburjati.

 

Raziskava je pokazala, da moški ljubezen izpovedo po sedmih mesecih razmerja, ženske pa za to potrebujejo vsaj osem mesecev. "Čeprav naj bi veljalo, da so ženske bolj čustvene in občutljivejše od moških, se je pokazalo, da je ravno obratno," pravi svetovalka za medosebne odnose Jenni Trent Hughes. V raziskavi je sodelovalo dva tisoč žensk in moških, ki so v obdobju zadnjega leta začeli z razmerjem. Nasprotniki najnovejših rezultatov pa so mnenja, da so ženske naučene, da o čustvih ne spregovorijo prve, saj se bojijo, da bi odkritost moškega odgnala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.