Magazin
38 ogledov

Kopalnica brez fotografij

Kopalnica predstavlja velik pretok energije. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Razporeditev sob v stanovanju ni pomembna le zaradi funkcionalnosti ampak tudi zaradi pretoka energije.

Mnogi se sprašujejo ali je njihova kopalnica kriva, da jim denar leti skozi prste. Zdi se povsem nemogoče, a postavitev kopalnice po mnenju mnogih vpliva na zdravje, medsebojne in ljubezenske odnose. Nekateri v želji po večji sreči v življenju popolnoma spremenijo postavitev kopalnice, tisti, ki prisegajo na Feng Shui, pa z njegovo pomočjo skušajo ublažiti slabo energijo. V hiši so tri ključne stvari, ki bodo pokazale, kako se pretaka energija. Ta je odvisna od glavnega vhoda, kuhinje in spalnih sob. Prav tako je kopalnica tista, ki vpliva na dobro energijo v družini.

Osrednji prostor je za druženje
Glavna vrata naj se ne bi nahaja direktno nasproti toaletnih prostorov, saj se tako vsa energija, ki prihaja v hišo ustavi v kopalnici in ne pretaka po celotnem prostoru. Sicer ni ravno v navadi, da naj bi v kopalnici imeli postavljene fotografije svojih bližnjih, kar ni priporočljivo niti po mnenju mnogih energetikov. Kopalnica naj ne zavzema osrednjega mesta vašega življenjskega prostora, saj naj bi to vplivalo na zdravje družine. Središče kateregakoli prostora je namenjen družini in skupnemu preživljanju prostega časa.

Kopalnica, ki je postavljena na sredino prostora ali nasproti vhoda, prinaša finančne probleme, kopalnica pod stopnicami pa zdravstvene težave. Če kopalnica že stoji nasproti vhodnih vrat, na vrata kopalnice postavite ogledalo, ki bo razpršil energijo, pravi Feng Shui zagovorniki. Rdeča ali črna preproga pa bo delovala kot zaščita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.